• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2023

08:30

DA SE NAJEŽIŠ, MIHINI SINOVI PODIGLI DRES I OTIŠLI DO "SEVERA"! Emotivna scena na Marakani! (VIDEO/FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

DA SE NAJEŽIŠ, MIHINI SINOVI PODIGLI DRES I OTIŠLI DO "SEVERA"! Emotivna scena na Marakani! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

"Delije, Delije, ajmo svi u glas, Siniša Mihajlović jedan je od nas“ - grmeo je sever u subutu u čast legende Siniše Mihajlovića, koji nas je napustio 16. decembra, posle duge borbe sa bolešću

Poklonili su se Siniši Rim, Đenova, Bolonja, a u subotu i Beograd. Kako dolikuje velikom fudbalskom klubu, Crvena zvezda zajedno sa Vojvodinom oprostila se od legendarnog asa.

Temperatura ispod nule, kiš, jak vetar, noisu sprečili navijače da kažu poslednje zbog na Marakani velikom Siniši. Stigli su u Beograd Nikolas i Dušan, Sinišini sinovi, a "Marakana" ih je na nogama dočekala. Oni su iz ruku Svetozara Mijailovića i Dragomira Zbiljića dobili poklone dva kluba. Potom su sa očevim dresom iz Crvene zvezde krenuli ka severnoj tribini gde su ih navijači pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Igrači dva kluba izašli su na teren u specijlnim dresovima, podignutih kragni….Sve je počelo performansom plesačica na centru igrališta, dok su na velikom semaforu išli vanserijjski potezi Siniše Mihajlovića u crveno-belom dresu. Gol protiv Bajerna, onaj centaršut, pa pogodak u Sofiji u sudaru sa Sampdorijom...

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija