• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs / Sportski žurnal

27.02.2023

11:47

DRAŽIĆ NE MOŽE DA VERUJE ŠTO GA PARTIZAN NIJE DOVEO: Nudili 500.000 evra, a sad kad sam bio slobodan kao ptica na grani...

Fudbal

DRAŽIĆ NE MOŽE DA VERUJE ŠTO GA PARTIZAN NIJE DOVEO: Nudili 500.000 evra, a sad kad sam bio slobodan kao ptica na grani...

Podeli vest

Srpski napadač Dejan Dražić vratio se ove zime u Superligu, gde će nastupati za Radnik iz Surdulice, ali priznaje da je očekivao da će završiti u Partizanu.

Dejan Dražić je pojačao je poslednjeplasirani tim domaćeg šampiona Radnik iz Surdulice, mada je u razgovoru za "Sportski žurnal" istakao da je bio ubeđen da će zaigrati u Partizanu.

- Istina je to, uvek je postojala konekcija između Partizana i mog agenta. U ovom prelaznom roku 80 odsto sam bio siguran da ću završiti u Partizanu. Zašto? Bio sam slobodan kao ptica na grani, a ne tako davno su hteli da plate 500-600.000 evra obeštećenja za mene. Ipak, nisam obukao crno-beli dres i srećan sam u Radniku - priznao je Dražić. 

Ne krije napadač da je Partizan njegov dečački san.

- Toliko pregovora je bilo i uvek je negde zapinjalo. U Humskoj sam naučio fudbalsku azbuku, zna se i kako smo se rastali, još u školi… Dokazao sam se u OFK Beogradu. Partizan je moj dečački neostvareni san.

Foto: Starsportphoto©

Tekst potpisa

Dražić je 2015. iz OFK Beograda prešao u Seltu. Potom je igrao za B tim pomenutog kluba i Valjadolid, pre nego štop je otišao u Slovan iz Bratislave. Nastupa je za Zaglebje, Honved i Bodrumspor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija