• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2023

11:17

NAVIJAČI GA JOŠ NISU VIDELI! Da li će Kolorado konačno dobiti šansu u Partizanu?

FK Partizan

Fudbal

NAVIJAČI GA JOŠ NISU VIDELI! Da li će Kolorado konačno dobiti šansu u Partizanu?

Podeli vest

Andres Kolorada stigao je u Partizan, ali još nije dobio priliku da se pokaže na terenu. Da li će fudbaler dobiti priliku u duelu Partizana i Radničkog 1912 (14.00, Arena1)?

Novajlija iz Kolumbije i dalje čeka debi za Partizan, a put ka prvim minutima pod dolasku u Srbiju možda mu se ukaže u pomerenom završnom susretu 23. kola Superlige sa Radničkim iz Kragujevca. Čelnici kluba, kao ni navijači nisu videli njegov kvalitet na delu.

Mesto se otvorilo jer Kristijan Belić ne može da igra pošto je u Subotici dobio suspendujući žuti karton, a drugi problem Gordana Petrića je u činjenici da se tokom gostovanja Spartaku povredio Patrik Andrade i neće igrati sve do reprezentativne pauze. 

Foto: FK Partizan

Andres Kolorado

Od pet utakmica crno-belih u 2023, Kolorado na tri uopšte nije bio u protokolu (u Kruševcu, Kišinjevu i Subotici), na klupi je presedeo oba domaća fijaska (Mladost 0:4, Šerif 1:3).

Takođe, treba napomenuti da je poslednji takmičarski susret odigrao 28. oktobra kad je kao pozajmljen fudbaler Kortulue obukao dres Sao Paola. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija