• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

22:31

ČETIRI PLOTUNA TOBDŽIJA! Arsenal PROGUTAO Karamele! Građani na -5!

Tanjug

Fudbal

ČETIRI PLOTUNA TOBDŽIJA! Arsenal PROGUTAO Karamele! Građani na -5!

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala pobedili su Everton rezultatom 4:0 (1:0) u odloženom meču sedmog kola Premijer lige

Osvetu sa kamatom servirale su Tobdžije gostima i u potpunosti se revanširali za nedavni poraz od 0:1 na Gudisonu.

Ujedno, tim Mikela Artete je povećao prednost nad Mančester Sitijem na pet bodova, upisavši treći trijumf u nizu.

Slom Karamela desio se u finišu prvog poluvremena, pošto su za samo pet minuta primili dva gola pred odlazak na pauzu.

Foto: Tanjug

 

Prednost Arsenalu doneo je Bukajo Saka u 40. na sjajnu asistenciju Zinčenka, da bi u prvom minutu sudijske nadoknade Gabrijel Martineli udvostručio vođstvo lidera Premijer lige.

Na treći gol čekalo se do 71. minuta, kada je Martin Odegard na dodavanje Leandra Trosarda šutirao, lopta je na putu ka Pikfordu promenila smer, prevarila golmana Evertona i odsela iza njegovih leđa.

Konačnih 4:0 postavio je Gabrijel Martineli u 80. minutu, kada je iz šesnaesterca silovito tukao i potvrdio sjajno izdanje Artetinog tima.

Na tabeli Premijer lige, Arsenal vodi sa 60 bodova ispred Mančester sitija koji ima 55, dok je Everton ostao u zoni ispadanja na 18. mestu sa 21 bodom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija