• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2023

11:56

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! PROBUDIO SAM SE, A BENZEMA JE VEĆ OTIŠAO! Dešan napokon otkrio SVE!

reuters

Fudbal

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! PROBUDIO SAM SE, A BENZEMA JE VEĆ OTIŠAO! Dešan napokon otkrio SVE!

Podeli vest

Fudbalski svet je šokirala vest da je uoči početka Mundijala u Kataru francuski napadač Karim Benzema napustio Dohu. As Real Madrida nije odigrao ni minut na SP, na kome je Francuska poražena u finalu od Argentine, a klupko je napokon počelo da se odmotava.

Selektor reprezentacije Francuske, Didije Dešan, oprostio je Karimu Benzemi to što je ucenjivao saigrača Matjea Valbuenu intimnim snimkom, vratio ga u reprezentaciju za Evropsko prvenstvo pre dve godine, a mnogi su očekivali da će biti i zvezda Mundijala u Kataru! Ipak, do toga nije došlo!

Vladalo je mišljenje da je problem povreda, ali da nije sve tako bajno i sjajno, počelo je ubrzo da isplivava na površinu! Između Benzeme i Dešana su krenule nesuglasice, pa je sada selektor Francuske prvi put otkrio šta se zaista dogodilo na Svetskom prvenstvu!

- Nas vređa kada se kaže da je trebalo sačekati da Benzema dobije tačniju dijagnozu povrede. Postoji samo jedna istina i Karim dobro zna koja je to. Pridružio nam se 14. novembra nakon što je u klubu bio tek poluspreman zbog povrede. Radio je po posebnom programu i njegov povratak na timske treninge je odlagan jer nije bio sto odsto siguran da može da počne prvi meč na turniru protiv Australije. Kada se povredio, doktor reprezentacije ga je odveo na magnetnu rezonancu, a kada je dobio rezultate - Benzema je zvao svog lekara iz Reala i slao mu nalaze - poručio je Dešan koji je istakao da je Benzemu video u hotelu u ponoć, dan pred prvu utakmicu na Mundijalu.

Foto: REUTERS/Hannah Mckay

 

- Ljut je bio Benzema jer mu je Svetsko prvenstvo mnogo značilo, rekao mi je da je uništen. U najboljem slučaju treninzima bi se vratio tek 10. decembra. Rekao mi je da je razočaran što je morao da ode, ali je odluku opravdao rečima da je to za dobro čitavog tima. Sedeli smo dvadesetak minuta, kada sam odlazio rekao sam mu da ne žuri. Ali, kada sam se probudio, shvatio sam da je već otišao!

Benzema je potom odigrao prijateljsku utakmicu za Real Madrid u vreme Svetskog prvenstva što je razljutilo i Dešana i navijače te selekcije.

- Zar zaista mislite da je isti intenzitet u prijateljskom meču i u polufinalu Svetskog prvenstva? Uprkos njegovom velikom talentu i statusu koji ima i koji niko nije dovodio u pitanje, možete li da zamislite šta bi se desilo da se vratio u poslednji čas? Sam mi je rekao da ne bi bio spreman - zaključio je Dešan.

Foto: REUTERS/Molly Darlington

 

Nakon finala Svetskog prvenstva, Karim Benzema se oglasio i rekao da završava reprezentativnu karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija