• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2023

19:58

HAOS U NOVOM PAZARU! Kapiten NAPUSTIO klub! Trener OTIŠAO i pre nego što je DOŠAO!

Starsportphoto

Fudbal

HAOS U NOVOM PAZARU! Kapiten NAPUSTIO klub! Trener OTIŠAO i pre nego što je DOŠAO!

Podeli vest

Perspektivni stručnjak Feđa Dudić napustio je Novi Pazar i pre nego što je počeo da radi na stadionu kraj Jošanice.

Bajkovito je delovala sezona Novog Pazara sve do odlaska Vladimira Gaćinovića iz kluba. Rezultati su postajali sve lošiji, mnogo trenera je smenjeno, a sveto na kraju tunela trebao je da predstavlja Feđa Dudić. Sarajlija je dogovorio saradnju sa Novim Pazarom, ali je iz kluba otišao i pre nego što je dobio priliku da radi! 

Tu odluku Feđa Dudić doneo je nakon svega što je zatekao u Novom Pazaru. Situacija u klubu je katastrofalna nakon današnjeg napada navijača na kapitena Filipa Kljajića koji je odmah rešio da napusti grad iz bezbednosnih razloga. 

- Jutros sam krenuo za Novi Pazar zajedno sa svojim pomoćnicima pun volje, želje i entuzijazma da probamo ove godine da izborimo Evropu ili budemo u prilici bar za izalzak do poslednjeg kola, a onda da iduće sezone napravimo ekipu po svom ukusu i idemo ka zacrtanim ciljevima. Međutim, po dolasku na stadion zatekao sam problem koji se desio istog dana, napad na kapitena Filipa Kljajića, posle kojeg je on odlučio da mu je to posljednji dan boravka u Novom Pazaru. Razgovarao sam lično sa njim, ali nisam uspeo da promenim odluku, zbog čega ga u potpunosti razumem, jer u pitanje došla njegova i sigurnost njegove porodice. Nakon toga otišli smo na stadion, gde sam zatekao jednu tišinu u svlačionicu i igrače koji su u strahu da sutra ne dođu i oni u istu situaciju koja se dogodila Filipu. I kroz razgovor sa njima uvideo sam da im je jako teško palo što se dogodilo njihovom kolegi i bili su svi uz njega. Nakon toga dogodio se odlazak i prvog čoveka kluba, gospodina Rasima Ljajića, na čiji sam poziv odlučio da dodjem u klub, jer sam mislio da zajedničkim snagama mozemo da napravimo iskorak i donesmo Pazaru, koji je sigurno fudbalski grad, i njegovim navijačima dosta radosti u budučnost - rekao je Feđa Dudić. 

Foto: printscreen Twitter

Čovek koji je u Mostar doneo titulu prvaka Bosne i Hercegovine na klupi Veleža, a kasnije trener Sarajeva rešio je da odmah napusti Novi Pazar iako je imao veliku želju za radom u Superligi Srbije. 

- Sva atmosfera i ambijent koji su stvoreni oko kluba ne mogu ništa dobro da donesu, niti se u tim uslovima moze normalno raditi i sprovoditi plan. Nažalost, zbog toga sam odlučio da odem i pre nego što sam došao. Žao mi je što do saradnje nije došlo i ovim putem bih se još jednom zahvalio Rasimu Ljajiću i Fikretu Međedoviću na pozivu za rad u klubu, kao i navijačima Novog Pazara, a posebno onima koji su mi slali poruke podrške i dobrodošlice od nedelje, kada je klub objavio da ću preuzeti vođenje ekipe. Vidimo se nekom drugom prilikom - poručio je Dudić u pismu za "Mozzart Sport". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Šta policija Srbije čeka, zašto huligane ne pohapsi, i zavede red. Da li se čeka da i Novi Pzar postane kao Kosovo ????????????????????????????????????????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija