• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.03.2023

00:06

NEMA DOGOVORA! De Hea odbio da produži ugovor sa Mančester junajtedom

Tanjug/AP

Fudbal

NEMA DOGOVORA! De Hea odbio da produži ugovor sa Mančester junajtedom

Podeli vest

Golman Mančester junajteda Španac David de Hea odbio je da produži ugovor sa klubom sa "Old traforda", prenose španski mediji.

De Hea je član Mančester junajteda od 2011. godine, a ima ugovor sa "crvenim đavolima" do kraja sezone. Španski golman je među najplaćenijim fudbalerima u Premijer ligi, a u engleskom klubu ima nedeljnu platu od 425.000 evra.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag je zadovoljan nastupima španskog golmana u ovoj sezoni zbog čega je od čelnika kluba zatražio da ponude produženje ugovora De Hei.

Međutim, De Hea je odbio ponudu za produženje saradnje, pošto rukovodstvo kluba sa "Old traforda" traži od španskog golmana da pristane na smanjenje plate.

Mundo deportivo navodi da su u Mančester junajtedu uvereni da će uspeti da se dogovore sa španskim golmanom. U slučaju da dođe do razlaza između De Hee i Mančester junajteda, "crveni đavoli" bi u tom slučaju angažovali golmana Brentforda Davida Raju.

De Hea (32) je u Mančester junajted stigao 2011. godine iz Atletika, a za engleski klub branio je na 529 mečeva.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija