• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2023

20:44

DA SE SMRZNEŠ! Siti IZBACIO klauzulu za HALANDA! Sprema se i novi ugovor za GOL-MAŠINU!

REUTERS/Carl Recine

Fudbal

DA SE SMRZNEŠ! Siti IZBACIO klauzulu za HALANDA! Sprema se i novi ugovor za GOL-MAŠINU!

Podeli vest

Norveški napadač Erling Haland uskoro će potpisati novi ugovor sa Mančester sitijem.

Kada je Erling Haland potpisivao ugovor sa Mančester sitijem zahtevao je da u saradnju bude uključena otkupna klauzula od 170.000.000 evra. Norvežanin je bio rešen da se okuša u Premijer ligi što se ispostavilo kao pravi potez budući da je svoj golgeterski niz nastavio u dresu Građana, a zbog svega što je uradio ove sezone čega ga novi ugovor na Etihadu. 

I to nije sve! Kako prenosi Atletik, odnosno novinar Sem Li, koji prati Mančester siti, Građani su uspeli da ubede Halanda da iz ugovora izbace klauzulu. Norvežanin je pristao na to budući da je novi ugovor sa Sitijem potpisao i Pep Gvardiola. 

Erling Haland je ove sezone postigao 47 golova na 40 utakmica, oborio ogroman broj rekorda i pokazao da se radi o jednom od najboljih napadača današnjice. Zbog toga, Siti je rešen da ga nagradi, ali i blindira novim dugogodišnjim ugovorm čime bi poslali jasnu poruku konkurenciji. 

Foto: Reuters

Letos je Real Madrid bio zainteresovan za Halanda, poznato je da Norvežanin mašta o dresu Kraljevskog kluba u budućnost zbog čega je i zahtevao izlazunu klauzulu. Ipak, Sem Li ističe da je i više nego zadovoljan u Mančester sitiju zbog čega je spreman da se odrekne mogućnosti da bez pregovora ode među Blankose. 

Halandov aktuelni ugovor sa Mančester sitijem ističe 2027. godine, a njegov otac Alf Inge nedavno je rekao da Norvežanin nema nameru da se u nekoj zemlji zadržava duže od tri-četiri godine. Ipak, sjajan početak na Etihadu mogao bi da promeni njegove planove...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! (VIDEO)
Live TV

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i BiH! (VIDEO)

Već mnogo decenija nad srpskim narodom sprovode se zločini. Ipak, u Međunarodnoj zajednici, Srbi su predstavljeni kao zločinci i jednin krivci za ratove na Blakanu. Srpske žrtve se unižavaju, dok se veličaju hrvatski i muslimanski zločinci. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona.

06.05.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!
POKAZAO ZUBE

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!

Odnosi između Rusije i SAD nastavljaju da se pogoršavaju, o čemu svedoče loše vesti koje su pre nekoliko dana stigle iz američke prestonice Vašingtona. Postalo je poznato da je predsednik Džo Bajden potpisao zakon (REPO) koji mu omogućava da konfiskuje zamrznutu rusku imovinu. Kako su primetili kineski novinari, ruski lider Vladimir Putin poneo se prilično neobično u tako teškoj situaciji. Ove podatke donosi Eastday.

06.05.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija