• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2023

09:04

HIT! Srpski komentator URNISAO kapitena Junajteda i ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

HIT! Srpski komentator URNISAO kapitena Junajteda i ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Podeli vest

Sevilja je pobedila Mančester junajted u Španiji (3:0) i prošla u polufinale Lige Evrope, a dželat Junajteda je po ko zna koji put bio njegov kapiten Hari Megvajer.

Najskuplji štoper u istoriji fudbala i kapiten Junajteda nastavio je da "briljira" i dokazao da je slavni klub debelo pogrešio kada ga je doveo u svoje redove.

On je u opasnoj zoni pred kaznenim prostorom vratio loptu golmanu Davidu de Hei, a onda je tražio od Španca da mu je vrati.

 

 

 

Okružili su ga suparnički igrači, Erik Lamela je blokirao njegovo novo dodavanje ka De Hei, lopta se odbila prema golu Junajteda,  a Jusef En Nesiri je pogodio za vođstvo Sevilje.

Opravdano je Megvajer kod Erika ten Haga uglavnom rezerva ove sezone, ali je sada morao da igra zbog povrede Lisandra Martinesa.

Skupo je koštao svoj tim i pre sedam dana na Old Trafordu, gde je ušao kao rezerva, ali mu je i to bilo dovoljno da u poslednjem minutu postigne autogol kojim je njegova ekipa ostala bez pobede (2:2).

Foto: Tanjug/AP

 

Komentator sa Arene sport je žestoko isprozivao najskupljeg defanzivca u istoriji i nasmejao gledaoce, a sa njegovim komentarom se mnogi slažu.

- Megvajer je najgori fudbaler Mančester junajteda u poslednjih 50 godina! Slobodno to možemo reći! Kao da je ovo amaterski fudbaler, a ne kapitan jednog od najvećih klubova!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija