• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2023

07:55

POZNATE CENE KARATA! Evo koliko ćete morati da izdvojite ako želite da gledate FINALE LIGE ŠAMPIONA!

Tanjug/AP

Fudbal

POZNATE CENE KARATA! Evo koliko ćete morati da izdvojite ako želite da gledate FINALE LIGE ŠAMPIONA!

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) rešila je da ne menja cene ulaznica za ovogodišnje finale Lige šampiona u Istanbulu u odnosnu na prošlu godinu.

Cena ulaznica za sve četiri kategorije je identična onoj iz Pariza kada su snage odmerili Real Madrida i Liverpula.

Kako je saopštila UEFA, najskuplja karta za utakmicu koja će se odigrati 10. juna košta 690 evra, a najeftinija 70 evra.

Foto: reuters

 

Oba kluba koja se nađu u finalu dobiće po 20.000 ulaznica, baš kao i prošle godine za utakmicu koja će se igrati na Ataturk Olimpijskom stadionu kapaciteta 72.000 sedišta.

Nakon polufinalnih mečeva znaćemo ko će se nadmetati za prestižni trofej. U polufinalu Lige šampiona igraće Mančester siti protiv Real Madrida koji brani titulu, dok će se u drugom meču boriti Milan i Inter.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija