• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

16:40

NAŠ AS IMA OZBILJAN PLAN Matić: Spremam se da preuzmem klub iz Premijer lige

Reuters

Fudbal

NAŠ AS IMA OZBILJAN PLAN Matić: Spremam se da preuzmem klub iz Premijer lige

Podeli vest

Nemanja Matić najavio je spektakularan povratak u Premijer ligu! Fudbaler Rome ima 34 godine i ostalo mu je još nekoliko godina aktivnog igranja, ali on radi na tome da karijeru ponovo gradi u Engleskoj.

Doduše, ovog puta je reč o trenerskom pozivu, pošto bivši reprezentativac Srbije otkriva da se uveliko školuje za licencu i poručuje da će jednog dana voditi klub iz najatraktivnije lige na svetu.

- Već sam odlucio da ću jednog dana biti trener, odnosno menadžer. Školujem se za trenersku licencu, ali trenutno sam veoma fokusiran na igranje fudbala. Osećam se dobro, sveže i mislim da imam još nekoliko godina dobrog fudbala "u nogama". Međuitim, sigurno ću u budućnosti biti menadžer u Premijer ligi - kaže Matić u intervjuu za Skajsport.

Kao nekadašnja vedeta Mančester junajteda upitan je i o trenutnoj situaciju u klubu sa "Old Traforda". Srpski as je kazao da ga posebno oduševljavaju partije Markusa Rašforda, a stao je i u odbranu defanzivca Harija Megvajera. Za razliku od ogromne većine navijača koja smatra da je Megvajer najveći i najskuplji promašaj u istoriji slavnog kluba sa "Old Traforda", Matić je mišljenja da je reč o jednom od najboljih igrača na svetu na toj poziciji.

- Hari je s razlogom reprezentativac Engleske, jer je sjajan fudbaler. U prvoj sezoni pošto je potpisao za Junajted igrao je skoro svaku utakmicu i bio je jedan od najboljih igrača. Problem je danas što ako igrate dve ili tri utakmice loše, onda na društvenim mrežama krene hajka na vas i teško je nositi se sa tim. Ali on mora da misli samo o svom poslu, jer u fudbalu sve može da se promeni za nekoliko nedelja. Njegova situacija trenutno ne izgleda sjajno, ali treba da bude koncentrisan. Veoma je profesionalan i videćemo šta će biti - ističe Matić.

Fudbaler Rome smatra da je Mančester siti na vrhuncu fore i očekuje da "građani" osvoje sva tri preostala trofeja - titulu, FA kup i Ligu šampiona. Svom Junajtedu predviđa borbu za titulu naredne sezone.

- Sviđa mi se način na koji Junajted igra pod vođstvom Erika ten Haga. Bilo je uspona i padova tokom sezone, ali to je normalno kad dođe novi trener. Srećan sam što, ipak, stalno napreduju i verujem da će dogodine biti konkurenti za titulu. Ove sezone Siti je apsolutni favorit. Pre nekoliko meseci sam se kladio sa saigračem iz Rome Tamijem Abrahamom, koji je tipovao da će Arsenal osvojiti titulu, a ja sam tvrdio da će to biti Siti. Oni su moj favorit za osvajanje svih preostalih trofeja, jer imaju mnogo velikih utakmica iza sebe, sve drže u svojim rukama i mnogo su jaki - naglasio je Matić.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija