• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2023

12:33

PREOKRET! Alveš zbog silovanja u zatvoru, supruga ga ipak nije ostavila! Ovako mu je čestitala rođendan!

instagram/reuters

Fudbal

PREOKRET! Alveš zbog silovanja u zatvoru, supruga ga ipak nije ostavila! Ovako mu je čestitala rođendan!

Podeli vest

Dani Alveš, od januara je u privoru zbog teških optužbi da je silovao jednu devojku u noćnom klubu u Barseloni, pa je iza rešetaka dočekao 40. rođendan.

Mediji su pisali da je supruga Danija Alveša, manekenka Žoana Sanz, zatražila razvod od fudbalera, te da mu je okrenula leđa. Ali, izgleda da ipak nije tako ili se Žoana predomislila. 

Ona je na 6. maja, na dan kada je Alveš napunio 40 godina, objavila njegovu fotografiju na Instagramu uz sledeću poruku.

Danas je rođendan jednoj od najvažnijih osoba u mom životu. Mnogo sam razmišljala o objavi ove fotografije jer društvo ne razume empatiju i ljubav iznad veze. Volela bih da možemo da proslavimo tvoj 40. rođendan na moj način. Međutim, to nije moguće zbog greške koju skupo plaćaš, ali uverena sam da će istina uskoro da izađe na videlo. Još uvek sam tu i uvek ću da budem, na neki drugi način, ali prisutna. Bezuslovna ljubav - poručila je Žoana Sanz.

Foto: instagram/reuters

 

Nekadašnji fudbaler Barselone optužen je da je krajem 2022. godine u toaletu jednog noćnog kluba u ovom gradu silovao devojku. Od 20. januara je u pritvoru gde čeka početak suđenja.

Advokati su tražili da se njegov klijent brani sa slobode, međutim tužilaštvo taj zahtev nije prihvatilo. Brazilski fudbaler je ranije odbacio sve optužbe. On je prvo negirao da je ikada sreo tu ženu pre hapšenja. Kasnije je priznao, kako je rekao, seksualni odnos uz pristanak. Prema španskom zakonu usvojenom prošle godine, seksualni napad obuhvata širok spektar krivičnih dela, od zlostavljanja na društvenim mrežama, fizičkog seksualnog zlostavljanja do silovanja, svaki sa različitim mogućim kaznama. Maksimalna kazna za slučaj silovanja je 15 godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

pa anravno da ga nece ostaviti sa toliko para .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija