• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2023

13:03

NOVA GLAVOBOLJA ZA MILAN! As "roso-nera" završio NA ŠTAKAMA

Reuters

Fudbal

NOVA GLAVOBOLJA ZA MILAN! As "roso-nera" završio NA ŠTAKAMA

Podeli vest

Vezista crveno-crnih, Ismael Benaser, povredio koleno sinoć protiv Intera

Maler za malerom pogađa Milan! Poraz od Intera u prvom meču polufinala Lige šampiona sinoć na "San Siru" (0:2) skupo je koštao "roso-nere", pošto je Ismael Benaser (25) stadion napustio na štakama!

Fudbaler crveno-crnih završio je utakmicu već u 18. minutu, kada se požalio na povredu. Zbog toga je trener Stefano Pioli morao da reaguje , pa je umesto njega na teren poslao Žuniora Mesijasa.

Nije još poznat stepen povrede reprezentativca Alžira, niti koliko će dugo biti van stroja, ali navijači Milana strahuju da on neće moći da pomogne ekipi u revanšu protiv gradskog rivala 16. maja.

- Benaser je osetio jaku bol u kolenu. Ne zna tačno kada je došlo do povrede, ali je rekao da ga baš boli. Videćemo šta je u pitanju posle detaljnih lekarskih pregleda - objasnio je Pioli.

Koliko je sjajni vezista značajan za "roso-nere" potvrđuje i statistika. On je u grupi prvotimaca koji imaju preko 40 nastupa ove sezone, uz Kalulua, Tonalija, Žirua i Leaoa, pa bi njegov eventualno duži izostanak bio ogroman hendikep za tim u samom finišu sezone.

I to nije jedini problem s kojim se suočava velikan sa "San Sira". Jedan od najboljih igrača Rafael Leao (23) ima problem sa primicačem desne noge i zbog toga protiv Intera nije bio ni u protokolu.

Portugalac je sa čuvenim asom Zlatanom Ibrahimovićem pratio meč s tribina, uspeo je da se slika i sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, a još je neizvesno da li će naredne nedelje biti spreman za novi okršaj sa "nero-azurima".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija