• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2023

17:45

PARTIZAN MU JE PONUDIO NAJVEĆU PLATU U ISTORIJI KLUBA, ALI ON ŽELI U DINAMO! Evo kada Marko Nikolić putuje u Moskvu da se dogovori oko ugovora!

Fudbal

PARTIZAN MU JE PONUDIO NAJVEĆU PLATU U ISTORIJI KLUBA, ALI ON ŽELI U DINAMO! Evo kada Marko Nikolić putuje u Moskvu da se dogovori oko ugovora!

Podeli vest

Srpski trener Marko Nikolić će u ponedeljak, 22. maja posetiti Moskvu, gde će se sastati sa rukovodstvom Dinama kako bi se dogovorili oko angažmana

Ruski mediji pišu da će Marko Nikolić pregovarati o ugovoru, pregledati bazu i stadion, te da se iz Moskovskog kluba nadaju dogovoru saradnje.

Dinamo iz Moskve izgubio je u nedelju od Ahmata u meču 27. kola njihovog šampionata rezultatom 3:0.

Nakon ovog meča, Dmitrij Gafin, član Upravnog odbora kluba, rekao je da će novi trener pripremati ekipu za narednu utakmicu, te da je Slaviša Jokanović dobio otkaz.

Foto: Action Images via Reuters

Slaviša Jokanović

Nikolić ima 43 godine i nije radio otkako je raskinuo ugovor sa Lokomotivom. Srpski trener je u moskovskom klubu radio od 2020. do 2021. godine, osvojio je Kup Rusije u sezoni 2020/21, a bio je na njihovoj klupi kada su igrali Ligu šampiona.

Ranije se spekulisalo da će se Marko Nikolić vratiti na klupu Partizana, ali kako stvari stvoje od toga nema ništa.

Tu informaciju je potvrdio i ruski stručnjak na klupi Radničkog sa Novog Beograda Andrej Černišov.

- Nedavno je Partizan ponovo pozvao Nikolića da se vrati u klub. Ponuđena mu je najveća plata u istoriji kluba, ali je on odbio - rekao je Černišov.

Foto: ap photo

Marko Nikolić

Ne dolazi Nikolić u idelanoj situaciji u Dinamo, a to je prokomentarisao i njihov bivši golman Vladimir Gabulov, koji je kritikovao je rukovodstvo plavo-belih zbog neuspešnih nastupa.

- Da li je Slaviša Jokanović zaslužio ostavku? Naravno da jeste. Tokom ove godine nije imao uspeha u Dinamu. Međutim, ako se udubite u ovo pitanje, videćete da u klubu još mnogo toga ne funkcioniše. Upravljačka struktura u Dinamu nije izgrađena za šampionske ambicije i velike zadatke. Posledica toga je loša kadrovska selekcija, koja je uzrok slabih rezultata ove godine - rekao je on.

Dalje je dodao i da sportski direktor kluba, Željko Buvač zaslužuje otkaz.

- Nije samo Jokanović zaslužio otkaz. I sportski direktor ne zaslužuje da ostane i naredne sezone. Ovako slabi rezultati kluba u godini u kojoj klub slavi vek postojanja su veliki neuspeh i sramota - istakao je Gabulov.

Podsetimo, sportski direktor Dinama iz Moskve je Srbin Željko Buvač koji je dugo godina bio pomoćnik Jirgenu Klopu u Borusiji iz Dortmunda i Liverpulu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 11 meseci

nije lud da se bruka pod ovakvom smrdljivom upravom ........... upravaaaaaa napoljeeeee

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija