• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2023

19:09

KUVA SE PRVA TRANSFER BOMBA! Osimen u NEMAČKOJ na pregovorima sa BAJERNOM!

Tanjug/AP

Fudbal

KUVA SE PRVA TRANSFER BOMBA! Osimen u NEMAČKOJ na pregovorima sa BAJERNOM!

Podeli vest

Fudbaler Napolija Viktor Osimen viđen je u Nemačkoj usred glasina o njegovom transferu u Bajern iz Minhena.

Napoli je prekinuo trodecenijski post u Seriji A, uporedo sa tim era dominacije Bajern Minhena u Nemačkoj bliži se kraju. Bavarci uoči poslednjeg kola imaju dva boda manje od Borusije Dortmund i potreban im je kiks Milionera protiv Majnca kako bi došli do titule. 

Svesni su na Alijanc areni da je potrebno ozbiljno renoviranje igračkog kadra zbog čega gledaju baš ka Napulju i prvoj zvezdi čete Lučana Spaletija - Viktoru Osimenu. Nigerijski napadač je predvodio Napolitance do titule u Italiji, ali se čini da se njegova epizoda na Maradoninom stadionu bliži kraju. Zanteresovanih strana je mnogo, a kako sve je izvesnije da će Osimen karijeru nastaviti upravo u Bajernu iz Minhena. 

Poslednjih dana su priče o njegovom dolasku u Bavarsku sve glasnije, a da stvar bude "zanimljivija", Osimen je primećen u Nemačkoj! Kako prenosi Bild, golgeter Napolija je 24. maja viđen na ulicama Berlina i nemački mediji sa pravom sumnjaju da je tu bio na pregovorima sa čelnicima Bajerna. 

Ipak, zvaničnih informacija o pregovorima Bajerna i Napolija još nema što baca sumnju na tvrdnju da je Osimen zbog toga bio u Berlinu. Italijanski mediji, sa druge strane, navode da je Osimen u nemačkoj prestonici bio zbog činjenice da je njegova verenica Stefani rođena i odrasla u Volfsburgu pa da je emotivno vezana za Nemačku zbog čega je Viktor iznenadio putovanjem. 

Foto: Tanjug/AP

Nakon sjajnih igara u dresu Napolija Viktor Osimen privukao je pažnju svih evropskih velikana, šuška se da su Pariz Sen Žermen, Mančester junajted i Liverpul takođe zainteresovani, ali da u ovom momentu Bajern jedini ima dovoljno sredstava da se upusti u pregovore sa Napolijem i Aureliom De Laurentisom. 

Osimen je ove sezone odigrao 35 utakmica za Napoli i postigao čak 28 golova, uz pet asistencija. Ugovorom je za klub sa juga Italije vezan do 2025. godine, te nema sumnje da bi De Laurentis tražio papreno obeštećenje za svog najboljeg strelca. Šuška se da bi Nigerijac zainteresovane strane mogao da košta i 100.000.000 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija