• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2023

12:23

IZBACITE GA IZ KLUBA, NIŠTA NEĆETE OSVOJITI! Kin se obrušio na De Heu!

EPAIMAGES

Fudbal

IZBACITE GA IZ KLUBA, NIŠTA NEĆETE OSVOJITI! Kin se obrušio na De Heu!

Podeli vest

Roj Kin, bivši kapiten Mančester junajteda, opleo je po golmanu "đavola" Davidu De Hei.

Legendarni as Junajtede bez razmišljanja bi čuvara mreže izbracio iz kluba. Ne može da mu zaboravi greške koje je pravio tokom minulih godina, pa smatra da Junajted neće ništa osvojiti dok je on u klubu. 

- Mančester junajted će morati defanzivno da se poboljša naredne sezone jer su ove  loši. Vidim da svi igrači Junajteda tapšu De Heu po leđima.Ja bih ga izbacio iz kluba. Ne bi on meni branio. Sa njim na golu Mančester ne može opet da osvaja trofeje - apsolutno ne može - katgoričan je Rija Kin. 

Foto: EPAIMAGES

David De He na meti Roja Kina

De Hea je dobio trofej "Zlatna rukavica" namenjen najboljeg golmanu sezone koju je zaslužio zbog činjenice da je imao najviše utakmica bez primljenog gola.

- To što mu saigrači čestitaju i tapšu ga po ramenima je suludo. To mu je posao. Ne bih ga zadržao ni kao drugu opciju na golu. On to ne bi ni prihvatio, otišao bi. Imao je neke dobre utakmice, osvojio individualne trofeje, ali čemu sve to? Poenta je u tome da ekipa osvaja trofeje. Mislim da je imao previše grešaka tokom ovih godina, a i hteo je da pređe u Real Madrid pre nekoliko godina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija