• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2023

19:25

BIVŠI TRENER ZVEZDE MENJA MILOJEVIĆA NA KIPRU! Apoel se rastao sa Srbinom i doveo veoma poznato lice

public/photo

Fudbal

BIVŠI TRENER ZVEZDE MENJA MILOJEVIĆA NA KIPRU! Apoel se rastao sa Srbinom i doveo veoma poznato lice

Podeli vest

Srpski fudbalski stručnjak Vladan Milojević (53) nakon što je osvojio drugo mesto u prvenstvu Kipra rastao se sa Apoelom iz Nikozije, a na njegovo mesto dolazi još jedan stručnjak koji je u prošlosti vodio Crvenu zvezdu.

Reč je o portugalskom treneru Rikardu Sa Pintu (50), koji je i zvanično postavljen za novog stratega kiparskog prvoligaša. Ugovor je potpisao na godinu dana, a stigao je samo dan nakon što se rastao sa iranskim Esteglalom.

Za navijače Crvene zvezde ova rokada na klupi i nema previše logike, s obzirom da su ova dva stručnjaka dijametralno suprotne rezultate imali na "Marakani". Dok je Milojević ostao upamćen kao jedan od najboljih i najuspešnijih trenera u istoriji Zvezde, Portugalac je imao vrlo lošu polusezonu 2013. godine.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Vodio je crveno-bele u jednom od najtežih perioda u klupskoj istoriji i nije uspeo da osvoji nijedan trofej. Ni karijera mu nije zapažena, pošto gde god da je radio, nije ostajao duže od godinu dana. Vodio je OFI, Atromitos, Belenenses, Al Fateh, Standard, Legiju, Bragu, Vasko de Gamu, Gacijantep, Moreirense i pomenuti Esteglal, pre nego što je stigao na Kipar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POTPUNI DEBAKL SRPSKIH TRENERA! Sezona za zaborav naših fudbalskih stručnjaka!
Fudbal

POTPUNI DEBAKL SRPSKIH TRENERA! Sezona za zaborav naših fudbalskih stručnjaka!

Srpski fudbalski stručnjaci koji rade u inostranstvu, kako stvari stoje, imaće sezonu koju žele što pre da zaborave! Najveća legenda Partizana Saša Ilić, trener bugarskog CSKA iz Sofije, verovatno će ostati bez titule u tamošnjoj Parvoj ligi i to zbog penala u 102. minutu, a srceparajuće završnice prvenstva imali su Ivan Jovanović sa Panatinaikosom i Vladan Milojević sa APOEL-om, pošto su u samom finišu ostali bez trofeja u Grčkoj, odnosno na Kipru. Identičnu sudbinu doživeo je i Veljko Paunović sa meksičkim Čivasom, koji je, kao i pomenute kolege, morao da se pomiri sa ulogom vicešampiona.

04.06.2023

12:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija