• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

09.06.2023

14:33

SUPER MARIO PONOVO DIVLJAO! Opijao se, privodio žene u trening-kamp, Sion rešio da ga otera

EPAIMAGES

Fudbal

SUPER MARIO PONOVO DIVLJAO! Opijao se, privodio žene u trening-kamp, Sion rešio da ga otera

Podeli vest

Kontroverzni fudbaler Mario Baloteli (32) nastavio da pravi haos i u Švajcarskoj.

Iskusni napadač nije uspeo da smiri buran temperament čak ni po ulasku u četvrtu deceniju života. Oduvek je privlačio pažnju javnosti svojim problematičnim ponašanjem, a upravo zbog toga bi ovog leta mogao da dobije otkaz u Sionu!

Crveno-beli su nedavno ispali iz Superlige, posle čega je na površinu isplivao sav "prljav veš" iz kluba i svlačionice, a Italijan je označen kao jedan od glavnih krivaca.

Foto: EPAIMAGES

Samo šest golova dao je Mario Baloteli za Sion

Sportski direktor Bart Konstantin, inače sin vlasnika kluba Kristijana, bio je prilično direktan i oštar kada je pričao o Baloteliju.

- Napravili smo velike greške tokom letnjeg prelaznog roka prošle godine, a Mario je bio najveća. Priznajem da sam tu omanuo, dali smo mu previše slobode. Njegov dolazak bio je kao sapunica, ali ono što smo dobili. Kada dovedete svetsku zvezdu očekujete da postigne najmanje 20 golova u sezoni, a on je dao samo pet. Jasno je da ne možemo da budemo zadovoljni. Posledica će sigurno biti, situacija je us*ana - rekao je mlađi Konstantin.

Švajcarski mediji došli su i do konkretnih saznanja kada su ispadi popularnog Super Marija u pitanju.

"Problemi su krenuli još tokom zimskih priprema u španskoj Marbelji, kada je Baloteli dovodio žene u hotel i nagovarao saigrače da to isto učine. I u trening-kamp je često dolazio pijan, nije se trudio na treninzima, bio je potpuno nezainteresovan, a na utakmicama je trčao i igrao samo kada ima loptu u nogama. Ubedljivo je najplaćeniji igrač u timu, sa bruto zaradom od 2,8 miliona evra, a pokazao je jedno veliko ništa", piše ugledni list "Blik".

 

 

Nekadašnji as Intera, Mančester sitija, Milana i Liverpula je od početka igračke karijere imao ispade. Bio je često i na meti rasističkih uvreda sa tribina, na koje je umeo veoma burno da odreaguje.

Dok je nosio dres "nero-azura" ušao je u verbalni sukob sa trenerom Žozeom Murinjom, zbog čega je izbačen iz prvog tima, da bi potom u jednoj emisiji nosio dres gradskog rivala Milana, pa se našao na meti kritika saigrača i fanova.

Nije se bivši italijanski reprezentativac smirio ni u Sitiju, često je dobijao crvene kartone, bio je novčano kažnjavan zbog nediscipline, a čak se na terenu žustro svađao i sa tadašnjim saigračem Aleksandrom Kolarovim oko izvođenja slobodnog udarca.

- On zbog godina ume često da pogreši. Mlad je, lud je, ali ja ga volim, jer je u suštini dobar momak - pričao je Roberto Manćini, tadašnji menadžer "građana".

Foto: EPAIMAGES

 

Baloteli nikada nije ni pokušavao da promeni imidž u javnosti, naprotiv. Od detinjstva, odrastanja u hraniteljskoj porodici, zanimljive karijere, pa do mnogobrojnih ispada može da se napiše knjiga.

Tako je snažni centarfor 2010. sa grupom prijatelja pucao iz vazdušnog pištolja na milanskom trgu "Pjaca dela Republika", fotografisan je u društvu dvojice poznatih mafijaša, gađao je strelicama za pikado omladince Mančester sitija dok su trenirali... Mario je čak zapalio i deo svoje kuće kada je tokom jedne u moru žurki ispaljivao vatromet, poklonio je beskućniku u Engleskoj 1.000 funti, često je zbog brze vožnje imao saobraćajne nesreće...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija