• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2023

08:48

TITULA PA "ŠUT KARTA": Napoli predstavio novog TRENERA!

EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Fudbal

TITULA PA "ŠUT KARTA": Napoli predstavio novog TRENERA!

Podeli vest

Rudi Garsija novi je trener Napolija.

Uspeo je Lučano Spaleti posle više od tri decenije da vrati Skudeto u Napulj, ali mu to nije donelo ostanak na klupi Napolija. Naprotiv, uprkos činjenici da je u ugovoru imao klauzulu po kojoj mu se ugovor produžava na još godinu dana, gazda kluba sa juga Italije, Aurelio De Laurentis, pokazao je zbog čega nije omiljeni u svetu fudbala. 

Lučano Spaleti je "oteran" iz Napulja, a na njegovo mesto doveden je Rudi Garsija! Pravo niotkuda Francuz je promovisan na stadionu Dijega Armanda Maradone, iako se njegovo ime poslednjih dana nije dovodilo u vezu sa Napolijem. 

Novopečeni šampion Italije imao je druge kandidate, ili su makar mediji na "Čizmi" tako mislili budući da su se pominjali Rafael Benitez, Luis Enrike, Julijan Nagelsman, Kristof Galtije, Paolo Souza, Vinćenco Italijano i mnogi drugi. Ipak, Aurelio de Laurentis imao je druge planove.

- Aurelio De Laurentis a zadovoljstvom obaveštava javnost da je gospodin Rudi Garsija novi trener Napolija. Želimo mu dobrodošlicu i mnogo sreće - navodi se u saopštenju Napolija. 

Rudi Garsija ima iskustvo rada u Seriji A budući da je dve sezone predvodio Romu i nije se proslavio. Pre toga sedeo je na klupi Dižona, Le Mana, Lila, a nakon Vučice, radio je u Marseju, Lionu i Al Nasru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija