• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2023

09:42

HRVATI KAO NA IGLAMA! Modrić DONEO ODLUKU, a OVO je rekao kada su ga pitali za reprezentaciju!

EPAIMAGES

Fudbal

HRVATI KAO NA IGLAMA! Modrić DONEO ODLUKU, a OVO je rekao kada su ga pitali za reprezentaciju!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Španije osvojila je Ligu nacija, pošto je u finalu u Roterdamu savladala Hrvatsku posle penala (5:4), nakon što posle 120 minuta nije bilo golova.

Kapiten reprezentacije Hrvatske, Luka Modrić (37) bio je vidljivo utučen nakon što je njegov tim protiv Španije na penale izgubio finale Lige nacija (0:0, 5:4).

Iskusni as nakon poraza u borbi za titulu nije hteo da odgovori na najvažnije pitanje. Očekivalo se da Modrić posle ovog meča objavi kakva mu je budućnost u nacionalnom dresu,  tačnije ima li je više, ali je otkrio da je doneo odluku!

Foto: EPAIMAGES

 

- Odlučio sam hoću li ubuduće igrati za Hrvatsku, ali neću sad o tome - rekao je novinarima u miks zoni nakon utakmice.

Na insistiranje da ipak otkrije ono što najviše zanima navijače, Modrić je  jasno ponovio:

- Ne želim sad o tome - rekao je i otišao.

Luka Modrić je sa Realom osvojio pet evropskih titula, dok je sa reprezentacijom uzeo svetsko srebro i bronzu, a osvajač je i prestižne Zlatne lopte. Želeo je žarko Modrić pehar pobednika sa Hrvatskom u nekom takmičenju, Liga nacija se ove godine činila kao savršena, možda i poslednja prilika jer Modrić ove godine puni 38 godina.

Nije hteo za sada da odgovori na pitanje da li mu je 166. nastup za Hrvatsku ujedno i poslednji. Sledeće veliko takmičenje na kojem može da pokuša da uzme trofej sa Hrvatskom je Evropsko prvenstvo iduće godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija