• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2023

22:16

ISTORIJA ISPISANA! Kristijano Ronaldo prvi fudbaler sa 200 nastupa u nacionalnom dresu

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Fudbal

ISTORIJA ISPISANA! Kristijano Ronaldo prvi fudbaler sa 200 nastupa u nacionalnom dresu

Podeli vest

Portugalski fudbaler Kristijalno Ronaldo prvi je igrač u istoriji koji je došao do brojke od 200 odigranih utakmica za nacionalnu selekciju

Ronaldo se našao u startnoj postavi reprezentacije Portugala na gostovanju Islandu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje je na programu 2024. godine.

Petostruki osvajač Zlatne lopte iza sebe je ostavio Serhija Ramosa sa 180 utakmica, Đanluiđija Bufona sa 176 utakmica, Ikera Kasiljasa sa 167 i Luku Modrića sa 166 utakmica.

Ronaldo je za Portugal debitovao 2003. godine u duelu sa Kazahstanom kada je na terenu zamenio Luisa Figa.

Najveći uspeh s ovom reprezentacijom je ostvario 2016. godine kada je osvojio Evropsko prvenstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija