• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2023

21:52

Kao kriza, a jure Nejmara! Brazilac se vraća u Barselonu?

REUTERS/Hannah Mckay

Fudbal

Kao kriza, a jure Nejmara! Brazilac se vraća u Barselonu?

Podeli vest

Fudbaler Pariz Sen Žermena Nejmar mogao bi da se vrati u Barselonu ako se dva kluba dogovore oko uslova ugovora brazilskog igrača sa katalonskim klubom, prenosi Bein Sports.

Nejmar je 2013. godine stigao u Barselonu iz Santosa uz obeštećenje od 88 miliona evra. Brazilac je četiri godine kasnije prešao u PSŽ za čak 222 miliona evra, a Nejmarov transfer je najskuplji u istoriji fudbala.

"PSŽ i Barselona se slažu da se Nejmar vrati na Nou Kamp. Brazilac će posle šest godina da se vrati u Barselonu ako PSŽ pristane na predlog katalonskog kluba. Barselona traži da PSŽ isplaćuje veći deo Nejmarove zarade dok Brazilac bude igrao za ekipu sa Nou Kampa. On trenutno ima godišnju platu u visini od 56 miliona evra. PSŽ se slaže da plati deo Nejmarove zarade, ali je Barselona u teškoj finansijskoj situaciji i zahteva da to bude čak 70 odsto", navodi Bein Sports.

Britanski mediji podsećaju da se Nejmar u finišu prošle sezone sukobio sa navijačima "svetaca", pošto nije opravdao očekivanja u klubu iz Pariza. On je za šest godina odigrao 173 meča za PSŽ i postigao je 118 golova uz 77 asistencija.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija