• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2023

22:17

Ako dođeš u Pariz, odseći ćemo ti tri prsta! Šiptari prete Vlahoviću!

printscreen

Fudbal

Ako dođeš u Pariz, odseći ćemo ti tri prsta! Šiptari prete Vlahoviću!

Podeli vest

Šiptarski nacionalisti objavili su sliku ispred stadiona Pariz Sen Žermena na kojem drže transparent sa ispisanom pretećom porukom srpskom fudbaleru Dušanu Vlahoviću.

Dušan Vlahović je u intenzivnim pregovorima sa Pariz Sen Žermenom i , sva je prilika, tamo će nastaviti svoju karijeru, ali se to nekim "navijačima" ovog tima nije dopalo.
Naime, grupa muškaraca se slikala ispred "Parka prinčeva" sa transparentom na kojem prete srpskom reprezentativcu.

Foto: printscreen

Pretnja Šiptara

"Ako dođeš u Pariz, odseći ćemo ti tri prsta", glasila je jeziva pretnja momaka, po svoj prilici iz Prištine, pošto su imali transparent sa imenom tog grada.
Time su, nedvosmisleno, aludirali na srpski simbol kojim Vlahović često proslavlja svoje golove.

Podsećamo, posle pobede Srbije nad Portugalom 14.11. prošle godine od 2:1, Vlahović je zajedno sa saigračima obukao majicu "Kosovo je Srbija" i podižući tri prsta proslavljao plasman na Svetsko prvenstvo.

Foto: Starsportphoto

Slavlje Vlahovića sa Nikokolom Milenkovićem

Fudbalski savez takozvane države Kosovo je tada najavio tužbu protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog ovog gesta koji su okarakterisali kao "širenje rasne i verske netrepeljivosti"!?


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija