• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2023

22:49

Šta se dešava sa Late Latom? Velika Zvezdina želja priključena treninzima Atalante

profimedia

Fudbal

Šta se dešava sa Late Latom? Velika Zvezdina želja priključena treninzima Atalante

Podeli vest

Velika želja Crvene zvezde, Emanuel Late Lat, priključen je prvom timu Atalante.

Bio je i ostao Emanuel Late Lat velika želja Crvene zvezde. Napadač iz Obale Slonovače dominirao je prethodne sezone u dresu Sent Galena, privukao pažnju brojnih klubova, a samim tim i srpskog šampiona. Zbog toga, na Marakani nisu žalili novac kako bi angažovali talentovanog nadapača, ali su pregovoru u jednom momentu zastali. 

Late Lat se nakon toga vratio u Bergamo, odnosno, u tabor Atalante odakle je bio pozajmljen Sent Galenu, a danas je odradio i prvi trening. Iako ga je Đan Pijero Gasperini priključio prvom timu, čini se da su šanse da Late Lat ode veće nego da ostane u sastavu Boginje iz provincije. 

Atalanta je u prvom pripremnom meču savladala Kluzone sa 10:1, ali Late Lata nije bilo u sastavu. Zbog toga, na konferenciji za medije nakon utakmice Gasperini govorio je o njegovoj budućnosti u Bergamu. 

- Dobro poznajem Late Lata, postigao je i gol protiv Juventusa u Kupu Italije... Došao je i da nadoknadi izostanak Murijela koji stiže u utorak. Iza Lata je dobra sezona, videćemo da li će ostati sa nama. Doći će i Kambijagi, Mirančuk je tu... Mnogo je igrača koji konkurišu u napadu, a želim da iskoristim sve opcije u svrhu da napravim što efikasniji napad - rekao je Gasperini. 

Foto: profimedia

 

Sa druge strane, na Marakani mogu da budu zadovoljni odrađenim poslom u dosadašnjem delu prelaznog roka. Crveno-beli realizovali su nekoliko važnih transfera, obezbedili Baraku Baharu kompletan tim od prvog dana priprema, a rezultati toga videli su se na nedavno završenom turniru u Sankt Peterburgu. 

Crvena zvezda savladala je Zenit, Nefči i Fenerbahče, ali je to manje bitno u odnosu na kompletan utisak. Srpski šampion promenio je DNK. Barak Bahar udahnuo je novi život crveno-belima koji su odigrali iznad očekivanja i zadivili kompletnu zvezdašku javnost. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija