• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

16:45

Grci poslali ponudu za Srbina, a Špancima malo milioni!

Reuters

Fudbal

Grci poslali ponudu za Srbina, a Špancima malo milioni!

Podeli vest

Vezista Hetafea i srpske reprezentacije Nemanja Maksimović želja je PAOK-a, ali je prva ponuda solunskog kluba u predgrađu Madrida glatko odbijena.

Po pisanju španskih medija, koji se pozivaju na "Radio Marku", Grci su ponudili 3.500.000 evra, međutim, Hetafe traži više nego duplo, odnosno 7.500.000. 

Za pulena selektora Srbije Dragana Stojkovića, 30 odsto sleduje Valensiji, iz koje je Maksimović 2018. stigao u Hetafe kao slobodan igrač. Prošle sezone odlukom trenera Kike Sančeza bio je manje na terenu nego inače.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Ipak, na klupu se vratio Hose Bordalas, pa Nemanja čiji ugovor važi do sledećeg leta ne mora mnogo da brine.

PAOK u svojim redovima već ima dvojicu golmana, Živka Živkovića i Andriju Živkovića, a mogli bi za saigrača da dobiju uskoro i Nemanju Maksimovića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija