• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2023

18:28

Srpska kolonija u Salcburgu: Terzić novo pojačanje Red Bula!

Starsportphoto

Fudbal

Srpska kolonija u Salcburgu: Terzić novo pojačanje Red Bula!

Podeli vest

Povremeni srpski reprezentativac Aleksa Terzić pojačao je Red Bul Salcburg.

Nije Aleksa Terzić dobio pravu šansu na Fiorentini, ali kada je igrao pokazao je svoj raskošni talenat. Bilo je to dovoljno sportskom sektoru Red Bul Salcburga da krenu po povremenog srpskog reprezentativca. Epilog - Terzić je danas promovisan u Mocartovom gradu. 

Terzić će se u Salcburgu pridružiti Starhinji Pavloviću i Petru Ratkovu koji od nedavno nosi dres Red Bula.

U mlađim kategorijama, Terzić je nosio dres Crvene zvezde, za koju je u seniorskoj konkurenciji odigrao samo dve utakmice. U Fiorentinu je stigao 2019. godine za obeštećenje od 1.700.000 evra.

Uslovi saradnje nisu objavljeni, ali je Red Bul potvrdio da je sa Terzićem potpisan dugoročni ugovor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija