• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.07.2023

12:17

Bogovi marketinga: Koze Mesiju poželele dobrodošlicu

profimedia

Fudbal

Bogovi marketinga: Koze Mesiju poželele dobrodošlicu

Podeli vest

Poznati proizvođač čipsa napravio je reklamu sa Lionelom Mesijem. U fantastično osmišljenom spotu, koji su već milioni pogledali, reditelj se igrao rečima.

Radnja počinje na farmi koza, a namenski je odabrana baš ta životinja, jer se na engleskom piše "goat". Sa druge strane, za Mesija često kažu da je GOAT (greatest of all time) što bi u prevodu značilo najveći svih vremena. 

U kardu se pojavljuje čips, čovek izgovara da je najbolji svih vremena i poziva maleno jare da idu napolje da mu požele dobrodošlicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lay's (@lays)

 

Na livadi se odjednom pojavilo mnogo koza, a zatim se iz snimka iz vazduha vidi da formiraju Mesijevo lice. Jasno je da Ameri imaju ideju da eksploatišu Mesijev lik i delo na sve dozvoljene načine, kako bi zaradili koji dolar više.

Mesi je ovog leta prešao u Inter Majami, čiji je predsednik kluba legendarni Dejvid Bekam. Nema dileme da je to trenutno klub koji privlači najviše sponzora, najatraktivniji je za reklame i mnoge ličnosti iz svetskog džet seta vole da budu u njegovoj blizini. Tako je na debiju Argentinca utakmicu iz lože pratilo mnoštvo ljudi iz javnog života, među kojima su bili najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan, košarkaš Lebron Džejms, pevač Mark Entoni, Bekamova supruga Viktorija i mnogi drugi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija