• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2023

18:34

Prve reakcije iz TSC-a nakon žreba - Lazetić iskren: Braga je apsolutni favorit, čeka nas atomski fudbal!

Starsportphoto©

Fudbal

Prve reakcije iz TSC-a nakon žreba - Lazetić iskren: Braga je apsolutni favorit, čeka nas atomski fudbal!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a saznali su rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener Žarko Lazetić ističe da Topolčane očekuje težak zadatak protiv portugalske Brage.

Izborili su fudbaleri TSC-a prethodne sezone drugo mesto u Superligi Srbije, a samim tim i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Danas su Topolčani saznali i ko ih čeka na putu ka grupnoj fazi elitnog takmičenja, a prvi korak ka istorijskom cilju je Braga. 

Iskusni levi bek Nemanja Petrović predosetio je da će to biti Portugalci uprkos činjenici da je želeo da se TSC odmeri sa Marseljem. Nema sumnje da Topolčane čeka pakleno težak zadatak protiv Brage, a taj stav gaji i strateg srpskog vicešampiona - Žarko Lazetić. 

- Saznali smo ime protivnika sada ćemo tek da se bavimo time, skidamo utakmice i pogledamo ih. Osnovne stvari vidimo, Braga je iz godine u godinu u grupnim fazama Lige Evrope i Lige konferencije. Bila je treća prošle sezone u prvenstvu, zadržala je trener, što nam olakšava da je bolje analiziramo. Ostale ekipe su menjale trenera, pa je to možda mogla da bude neka naša prilika. Znamo da nismo favoriti, Braga je to po svemu. Za neke ozbiljnije ocene moramo da pogledamo utakmice - rekao je Žarko Lazetić. 

Prvi meč igraće se 8. ili 9. avgusta u Portugalu, a revanš je sedam dana kasnije u Bačkoj Topoli. Nadaju se Topolčani da će izboriti dobar rezultat u "Kamenolomu" kako bi potom pred svojim navijačima pojurili plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. 

- Čeka nas spektakl, da ne kažem atomski, ozbiljan fudbal. Pobaćemo da pariramo na način na koji igramo, na svoj način. Braga je ekipa koja igra ofanzivno i otvoreno, biće spektakl na oba stadiona. Probaćemo da spremimo što bolje i da pariramo na tom nivou - podvukao je trener TSC-a. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija