• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

21:50

Frka u Kataloniji - Barseloni hitno potrebno 60 miliona inače ostaju bez svih pojačanja...

EPA

Fudbal

Frka u Kataloniji - Barseloni hitno potrebno 60 miliona inače ostaju bez svih pojačanja...

Podeli vest

Barseloni neophodno 60.000.000 evra kako bi zakrpili rupu u budžetu.

Već i vrapci na grani znaju da Barselona grca u dugovima, a situacija se nije popravila ni tokom ovog leta. Kriza na stadionu Nou Kamp je sve veća, ali to nije sprečilo čelnike Katalonaca da ovog leta budu aktivni na trižištu. 

Ipak, kako bi uspeli da registruju sva pojačanja čelnici Barselone moraju da pronađu 60.000.000 evra i tako zakrpe rupu u budžetu za plate uoči finiša prelaznog roka. Problema, verovatno, neće biti budući da će Katalonci povući 60 odsto od dogovorenog novca nakon prodaje 49.9 odsto medijskih prava Orfeus mediji. 

Plan je bio da Barselona 100.000.000 evra koliko joj sleduje dobije u decembru. Kako se pojavila nova "rupa" u budžetu Katalonci su prisiljeni da 60 miliona povuku odmah i tako zakrpe minus u kasi. 

Biće to izuzetno bitan momenat za sve u klubu budući da su sva pojačanja stigla ovog leta po ugovoru stekli pravo da napuste Nou Kamp bez obeštećenja u slučju da Barselona ne stekne pravo da ih registruje pre 12. avgusta kada je na programu prvo kolo Primere. 

Po trenutnom spisku Barselona ima svega 13 igrača koji su registrovani za nastup u domaćem prvenstvu. Dok pomenutih 60.000.000 evra ne legnu na račun među navijačima, ali i svima u klubu, vladaće ozbiljna strepnja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15