• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2023

20:05

Očekivao sam odličnu igru! Mrkela: Zvezdin cilj je proleće u Evropi

Starsportphoto

Fudbal

Očekivao sam odličnu igru! Mrkela: Zvezdin cilj je proleće u Evropi

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da ga nije iznenadilo odlično izdanje ekipe u pobedi nad Fiorentinom (5:0) i istakao je da je cilj da ekipa ove sezone prezimi u Evropi.

Mrkela je u razgovoru za portal "Mocart Sport" poručio da je očekivao ovakva izdanja, jer je ekipa od starta priprema izgledala odlično.

- Da ne zvučim neskromno, ali smo odlično delovali i na turniru u Rusiji, pre toga na Zlatiboru. Tačno smo znali, još u decembru ili januaru, šta želimo od ove sezone. Cilj nam je bio da napravimo brzu, modernu i kvalitetnu ekipu, sa perspektivom da bude konkuretna u Ligi šampiona. To nam je i cilj. Čisto da se ne zaboravi da se mi spremamo i za Superligu, kao i domaći Kup, ali mogu otvoreno da kažem da je cilj da ove sezone izađemo iz grupe Lige šampiona i prezimimo u Evropi. U bilo kom takmičenju. Dakle, bili bismo zadovoljni i trećim mestom i preusmeravanjem u Ligu Evrope - poručio je Mrkela.

Foto: Starsportphoto

Fantastična igra Zvezde protiv Fiorentine

Sportski direktor crveno-belih istakao je da će mnogo zavisiti i od žreba u elitnom takmičenju. 

- Biće vraški teško da ostvarimo ciljeve. Igraćemo protiv najjačih klubova na svetu. Mnogo toga će zavisiti i od žreba... Stalno imamo sastanke, razmatramo mogućnosti kako i na koji način možemo da budemo još bolji. Pričamo stalno sa Zvezdanom Terzićem i Barakom Baharom. Stvarno verujem da Zvezda može da bude još bolja. To je rekao i Bahar - zaključio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija