• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

09:22

Mitar skoro zaplakao: Mama, tata i brat su sve žrtvovali zbog mene!

EPA Images

Fudbal

Mitar skoro zaplakao: Mama, tata i brat su sve žrtvovali zbog mene!

Podeli vest

Aleksandar Mitrović, napadač Fulama i reprezentacije Srbije, ostvario je svoje snove i zbog toga je večno zahvalan porodici koja je sve žrtvovala kako bi bio fudbaler.

Aleksandar Mitrović (27) je najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije,  najbolji igrač Fulama, postao je legenda kluba iz Londona, a zbog svega toga veliku žrtvu podneli su njegovi roditelji i brat.

Zasuzile su oči našem napadaču dok je u podkastu "Alesto" pričao o roditeljima, detinjstvu, da je odrastao sa babom i dedom. Danas ima decu, pa shvata kakvu su žrtvu svi podneli zbog njega.

Porodica sve žrtvovala

Odrastao sam sa babom i dedom jer su majka i otac radili u Lasti. Majka je bila kondukter, a otac vozač, pa je posle toga vozio kamione.  Majka je radila od pola četiri ujutru do pola dva, pa dođe kući, pokupi me i vozi me na trening, ja pišem domaći u autu. Dođem kući, a tata je radio od šest do devet i nekada ga ne vidim ni po dva-tri dana. Večeram, majka me spremi za sutra, pa onda ispočetka. Vidim sada koliko su žrtvu podnosili, da bih sve imao. Nisam nikada osetio to, jer mi nikad ništa nije falilo. Imao sam patike, kopačke, sjajno detinjstvo. Sada shvatam koja je to žrtva bila i koliko su žrtvovali živote i vreme. Brat nije mogao da dobije kopačke zbog mene, a ja dobijem. Drago mi je što sam ostvario svoje snove, ali mi je drago zbog moje porodice, brata, mame i tate, jer su oni žrtvovali svoje snove zbog mene da bih svoje ostvario. Evo sad sam se malo - zasuzile su oči Aleksandru Mitrović.

Foto: Starsportphoto

 

 

Priznaje naš napadač da bi zaplakao kada se seti šta je porodica zbog njega žrtvovala.

- To je velika žrtva. Možda je moj brat želeo da bude fudbaler, ali nije mogao. Možda su oni hteli da imaju život, da odu na piće, večeru, a sve su to žrtvovali da bih ja bio fudbaler. Suze mi idu na oči kad  razmišljam o tome. Drago mi je što sam ostvario svoj san, ali mislim da su oni mnogo srećniji nego što sam ja. Ti kada dobiješ decu, kada odrasteš, sagledaš stvari iz različitih uglova, vidiš koliko je teško šta su oni radili. Svim fudbalerima i sportistima je lepo i drago zbog svega što su uradili, ali više cene te ljude nego svoje snove. 

Moja majka nije bila umorna

Svestan je koliko su majka i otac, kao i ostali članovi porodice, učinili za njega, pa ga to gura napred u trenutku kada klone, kada je umoran. 

 

Foto: EPA Images

 

 

- Oni su dali sve za mene, a niko im nije garantovao za mene da ću uspeti. Mogao sam da skrenem u loše društvo, ali su bez naznaka da ću uspeti žrtvovali svoje snove. To me gura ceo život kada mi je teško, kad si umoran. Te stvari ti ne daju da odustaneš. Kako da budem umoran, moja majka nije bila umorna radi od pola četiri do pola dva, spremi domaći, vozi te na trening, nije stala ceo dan. Ćale radi ceo dan, ne vidim ga po dva dana. To su stvari koje su meni uvek u malom mozgu kada je teško, kad kažem ne mogu više. Kažem sebi nije realno čoveče - nikad iskreniji nije bio Aleksandar Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija