• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2023

10:33

Mitroviću propao transfer u Arabiju? Napadač se vratio na treninge Fulama

TAnjug/AP

Fudbal

Mitroviću propao transfer u Arabiju? Napadač se vratio na treninge Fulama

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović (28) priključio se treninzima Fulama, nakon što je prošle nedelje odlučio da bude van tima jer mu klub nije dozvolio da pređe u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

Informaciju da se popularni Mitar vratio u tim i samim tim prekinuo štrajk, potvrdio je menadžer londonskog kluba Marko Silva (46). Portugalac kaže da je i srpski napadač u ekipi sa ostalim saigračima, iako njegova situacija još uvek u potpunosti nije jasna.

Foto: reuters

 

 

Kako stvari stoje, prelazak Mitrovića u Al Hilal se, po svemu sudeći, zakomlikovao i odužio. Srbin se dogovorio sa tim klubom, plan je bio da dobije 45 miliona evra za tri godine ugovora, ali Fulam i Al Hilal nisu postigli dogovor oko obeštećenja, pa je transfer i dalje u magli.

Silva kaže da je Mitrović sad sa ekipom i da će pokušati da ga spremi što je bolje moguće.

Da, Mitrović se vratio. To je proces i situacija nije laka. Nisam ovde da bih pričao o pregovorima i klubovima koji se povezuju sa njim. Ovde sam da pričam o mojim igračima. Da, u grupi je sa ostalim igračima. Nadamo se da ćemo moći da ga ‘spremimo’ što je bolje moguće u narednih nekoliko dana - rekao je Marko Silva.

Foto: REUTERS/Hannah McKay

 

 

Portugalac dodaje da mu srpski as nikad nije pravio probleme, uprkos tome što je želeo da ide.

- Meni nikada nije bilo teško da radim sa Mitrovićem. Nikada, nikada, nikada… Ljudi koji ga poznaju znaju da nikada nije pravio problem. Moramo biti iskreni prema njemu. Bilo je tako lako raditi sa njim na početku priprema i biće i dalje ako ostane. Mitrović me zna, i ja njega poznajem vrlo dobro. Zna grupu sa kojom radimo. Sve ono što smo rekli jedno drugome ostaće između mene i njega - kaže Silva.

Kako prenosi "Dejli Mejl", Mitrović i dalje nije odustao od prelaska u Saudijsku Arabiju, gde bi bio saigrač sa Sergejem Milinković-Savićem. Ostaje da se vidi šta će biti dalje sa ovom pričom, s obzirom na činjenicu da je Fulam već doveo zamenu za svog najboljeg igrača, a to je meksički napadač Raul Himenez. 

Fulam večeras u Landoveru u SAD igra prijateljski meč protiv Čelsija, pa je moguće da Aleksandar Mitrović, ako ništa drugo, bude u protokolu za tu utakmicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija