• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

19:07

Moša  - Bajern i Totenhem se (nisu) dogovorili

Tanjug/AP

Fudbal

Moša - Bajern i Totenhem se (nisu) dogovorili

Podeli vest

Bajern pristao da isplati 100.000.000 evra za Kejna nakon dogovora sa čelnicima Totenhema, a onda su u Londonu odbili njihovu ponudu.

Direktori Bajern Minhena Jan Kristijan Dresen i Marko Nepe boravili su u ponedeljak u Londonu gde su pregovarali sa čelnicima Totenhema oko transfera Harija Kejna. Vratio se tandem Bavaraca zadovoljan u Nemačku, prenosi portal "90.min", budući da je sastanak sa Danijelom Levim prošao u dobrom tonu. 

Ponadali su se Dresen i Nepe da su uspeli da slome otpor prvog čoveka Totenhema i ubede ga da proda Harija Kejna. Odmah po povratku u Minhen poslata je nova ponuda, a onda je stigao hladan tuš - Totenhem je odbio! 

Bajern je u poslednjih desetak dana slao već dve ponude u London, ali obe su bile manje od 116.000.000 evra koliko Totenhem traži. Ipak, tokom jučerašnjeg sastanka dve strane su uspele da se dogovore da je obeštećenje od 100.000.000 evra dovoljno za prodaju Kejna. 

Upravo toliko iznosila je treća ponuda Bajerna za engleskog napadača, ali je Danijel Levi preko noći promenio ploči i odbio novi nalet Bavaraca. Veruje prvi čovek Pevaca da će uspeti da ubedi Kejna da produži ugovor, ali mu je za to potrebno vreme koje kupuje odbijanjem velikana iz Minhena. 

Mogao bi na taj način Levi da "nadmudri" Bavarce i natera ih da odustanu...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija