• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2023

23:33

Nastavlja se saga - Kejn plaća odlazak u Bajern? Ostaće bez 20 miliona

Tanjug/AP

Fudbal

Nastavlja se saga - Kejn plaća odlazak u Bajern? Ostaće bez 20 miliona

Podeli vest

Kapiten Totenhema spreman je da plati 20.000.000 evra i otkupi poslednju godinu svog ugovora kako bi karijeru nastavio u Bajernu.

Već danima glavna tema svetskih medija, pored glavne zvezde - Kilijana Mbapea, svakako je Hari Kejn. Engleski reprezentativac nalazi se na radaru Bajern Minhena, direktori Bavaraca pre dva dana bili su u Londonu kako bi pregovarali sa prvim čovekom Pevaca Danijelom Levim, ali ni to nije donelo pomaka u pregovorima. 

Nemački mediji javljaju da su se dve strane dogovorile o obeštećenju od 100.000.000 evra, ipak, Levi je po rastanku sa čelnicima Bajerna odlučio da traži više - 125.000.000 evra. U Minhenu nemaju nameru da ispune njegov zahtev zbog čega je sada Kejn rešio da stvar uzme u svoje ruke.

Kako prenose mediji na Ostrvu, Hari Kejn je sada spreman da izdvoji 20.000.000 evra i otkupi poslednju godinu ugovora sa Totenhemom! Kapiten engleske reprezentacije želi na ovaj ili onaj način u Bajern, jasno je da Danijel Levi neće uspeti da ga zadrži, ali sada je pitanje koliko će na kraju zaraditi od ubojitog golgetera. 

Hari Kejn je za Totenhem odigrao 435 mečeva i postigao 280 golova. Ipak, još uvek nije postao najbolji strelac u istoriji Premijer lige zbog čega se šuška da Pevci žele opciju preče kupovine kada Kejn poželi da se vrati na Ostrvo. Napadač je takođe zainteresovan za takav dogovor i sve su prilike da ćemo u narendim danima dobiti prasplet transfer sage. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija