• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.08.2023

15:16

Mitrović se obećao Al Hilalu, u Fulam stiže nova bezobrazno jaka ponuda

Reuters

Fudbal

Mitrović se obećao Al Hilalu, u Fulam stiže nova bezobrazno jaka ponuda

Podeli vest

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović već je potpisao jedan papir sa Al Hilalom i čeka reakciju svog Fulama, saznaje Informer. Klub sa Bliskog istoka opet je krenuo po Srbina i spreman je da dodatno pojača ponudu.

Saga oko napadača londonskog kluba koji bi da pređe u Al Hilal i dalje traje. U nekoliko navrata klub iz Saudijske Arabije slao je ponude Fulamu za Srbina, ali je Premijerligaš svaku glatko odbio. Poslednja je glasila 50 miliona evra, na šta su "kolibari" rekli - 60 miliona evra ili ništa od posla.

Foto: Reuters

 

Nije upravu londonskog kluba uznemirilo ni što je Mitrović bojkotovao treninge ni što je uporno tražio da ide. Osetili su da mogu da zarade više, jer Al Hilalu deset miliona evra ne znači preterano i nemaju nameru da popuste. Prema saznanjima Informera, Mitrović je potpisao popularni "agreement", što bi u slobodnom prevodu značilo papir sa kratkim rokom trajanja.

- Mitrović je taj papir potpisao sa Al Hilalom i na taj način se obavezao da ovog leta neće preći nigde drugo osim tamo. To je papir koji sme da potpiše bez saglasnosti svog kluba, jer da bi zaista otišao, Fulam mora da bude saglasan. On se nada da će ga njegov klub pustiti, jer mu Arapi nude ugovor na tri sezone, po kojem bi zarađivao 25 miliona evra po sezoni - objašnjava naš izvor.

Foto: REUTERS/Hannah McKay

 

Al Hilal privodi kraju posao oko angažovanja napadača Pariz Sen Žermena, Nejmara, ali od Mitrovića i dalje ne odustaje. Predstavnici Ministarstva sporta iz Saudijske Arabije obnovili su pregovore sa Fulamom i spremni su da ponude i nešto više novca, mada nije precizirano koliko.

- Poenta je što je za Mitrovića ponuđeno više nego što on zaista vredi. Niko drugi toliko para Fulamu za Srbina neće dati. Međutim, Premijerligaš je tvrd u pregovorima, cenjka se i ne popušta, jer hoće da izvuče još više novca. Saudijcima nisu pare problem, ali moglo bi da ih naljuti to što su čelnici Fulama nerealni. Ipak, žele Mitrovića i popustiće još malo - zaključio je naš izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija