• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2023

12:54

Francuzi oduševili Matića: Jedva čekam!

Reuters

Fudbal

Francuzi oduševili Matića: Jedva čekam!

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Matić kaže da je oduševljen po dolasku u francuski Ren.

Matić je od ponedeljka zvanično novi igrač Rena u koji je prešao iz Rome i 
potpisao dvogodišnji ugovor. Ren je na premijeri Lige 1 deklsirao Mec (5:1), a Matić će se vrlo brzo sladiti pobedama u dresu novog kluba koji je kandidat za sam vrh uz Pari Sen Žermen, Monako, Marsej i Lion.

 

- Osećam dobrodošlicu ovde, odlično sam primljen. Projekat koji mi je ponuđen oduševio me je od prvih razgovora. Znam da u timu ima talentovanih igrača, jedva čekam da počnem - rekao je Matić po potpisivanju ugovora.

Izvršni predsednik Rena Olivije Kloarek nije krio zadovoljstvo zbog dolaska srpskog fudbalera.

- Priključuje nam se igrač svetske klase. To je dolazak koji potvrđuje atraktivnost Rena i njegovu ambiciju. Nemanja je referentni vezni igrač na svojoj poziciji. Sa skoro 600 utakmica na najvišem nivou, njegovo izuzetno evropsko iskustvo odraziće se na ceo klub, a posebno na naše mlade igrače. Entuzijazam je veliki zbog ideje da ga vidim kako šeta travnjakom "Roazon parka" -  rekao je on.

 

 

Bivši reprezentativac Srbije ima 35 godina, a tokom karijere igrao je za Kolubaru, slovačke Košice, holandski Vitese, Benfiku, Čelsi u dva mandata i Mančester Junajted.

Srbin je napustio ekipu Rome posle samo godinu dana, a kao razlog se navodi svađa sa trenerom ekipe iz Rima Žozeom Murinjom. 

Poznato je da Portugalac poštuje Matića, na njegovo lično insistiranje je i došao u Romu, Srbin mu je  verovatno jedan od najomiljenijih fudbalera u trenerskoj karijeri. Ipak, izgleda da je došlo do sukoba između njih dvojice, samo je pitanje koji je razlog?!  Navodno je na jednom treningu došlo do ozbiljne svađe. To nije sve, jer kako se navodi, tenzije između Matića i Murinja traju već neko vreme.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija