• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2023

11:35

Bivši as Partizana demolirao Hrvate: Znali smo protiv koga igramo!

profimedia

Fudbal

Bivši as Partizana demolirao Hrvate: Znali smo protiv koga igramo!

Podeli vest

Srpski fudbaler Andrija Živković bio je junak pobede njegovog PAOK-a nad Hajdukom iz Splita u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Fenomenalni Andrija Živković je sa dva gola vodio solunski klub do ubedljivih 3:0 pred krcatim tribinama  "Tumbe", nakon remija  u prvom meču u Splitu (0:0).

- Znali smo protiv kakve ekipe igramo. Naporno smo trenirali da budemo što bolji, bili smo spremni za ovako tešku utakmicu i dali smo sve od sebe. Kad tako napraviš, onda ti se to vrati. Dali smo 200% na terenu. Srećan sam što sam postigao dva gola, ali nisam ja igrao sam. Hvala mojim saigračima- rekao je Živković.

Foto: EPA

 

 

PAOK u plej-ofu za LK čeka dvomeč sa škotskim Hartsom, koji je izbacio Rozenborg.

- Prolazak dalje daje nam samopouzdanje. Zajedno se borimo i učimo jedni od drugih. Nemam želja što se tiče sledećeg protivnika - bio je jasan reprezentativac Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija