• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2023

23:08

Trener Fulama: Ne znam da li je klub prihvatio ponudu Al Hilala, ali Mitar propušta Brentford

profimedia

Fudbal

Trener Fulama: Ne znam da li je klub prihvatio ponudu Al Hilala, ali Mitar propušta Brentford

Podeli vest

Saga oko transfera srpskog reprezentativca ALeksandar Mitrović u saudijski Al Hilal i dalje traje, a dok se čeka konačni epilog, napadač Fulama propustiće sutrašnji meč protiv Brentforda u Premijer ligi.

Klub iz Londona je kao razlog izostanka Mitrovića naveo povredu, koju je zaradio na startu nove sezone protiv Evertona, mada engleski mediji drugačije misle. Oni sumnjaju u izostanak srpskog golgetera i smatraju da je u stvari razlog njegov odlazak u Saudijsku Arabiju.

Srpski napadač je prošle nedelje uhvaćen kako posle utakmice sa Evrtonom napušta stadion na štakama, što je uplašilo navijače Fulama, ali reprezentacije Srbije. Iz kluba su poručili da povreda nije teže prirode i da će Mitrović brzo vratiti na teren, ali je sada trener "kolibara" Marko Silva otkrio da Srbina neće biti u sutrašnjem meču. 

- Neće ga biti zbog povrede skočnog zgloba koji ga boli od meča sa Evertonom. Radi individualno, nije sa saigračima na treningu, ali to je zbog oporavka od povrede. Povreda nije ozbiljna. To je ono što mogu da kažem. Nije ozbiljna u smislu da će biti odsutan tri ili četiri nedelje, neće - rekao je Silva.

Foto: EPA Images

 

Engleski Novinari su pitali portugalskog stručnjaka da li su čelnici "kolibara" prihvatili poslednju ponudu Al Hilala od 53 miliona evra za Mitra.

- Nemam tu informaciju, niti me je iko obavestio da ima nešto novo. O eventualnoj ponudi ili dogovoru nisam obavešten - zaključio je Silva.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija