• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2023

23:11

Preminuo najomraženiji fudbaler i trener! Ima veze sa Sitijem, a život mu se ugasio u zatvoru!

Informer

Fudbal

Preminuo najomraženiji fudbaler i trener! Ima veze sa Sitijem, a život mu se ugasio u zatvoru!

Podeli vest

Bivši fudbalski radnik, Beri Benel, preminuo je u 70. godini u zatvoru Litlhej.

Reč je o nekadašnjem treneru Aleksandra Krou i skautu Mančester sitija.

- Zatvorenik Beri Benel umro je u Litlheju 16. septembra 2023. godine. Kao i pri svakom smrtnom slučaju, njegova smrt će biti istražena - navedeno je u saopštenju.

Inače, Benel ima užasnu prošlost iza sebe. On je 2018. godine pravosnažno je osuđen na 30 godina u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja više od deset dečaka. Nad njima je počinio najmanje 50 seksualnih prekršaja.

Benela je sudija Klement Goldstoun tokom čitanja presude okarakterisao kao „reinkarnaciju đavola“, dok su njegova dela opisana kao „zlostavljanje dece na industrijskom nivou“.

Potom mu je 2020. godine na kaznu dodato još četiri godine zatvora, ispostavilo se da je broj mališana porastao na 22.

Prvi slučaj zabeležen je 16. novembra 2016. godine, kada je Endi Vudvard, kog je Benel trenirao u Aleksandri, otkrio da je kao dečak tokom 1980-ih bio zlostavljan od strane Benela, da bi potom je isto tvrdio i Stiv Volters, nakon toga su 23. novembra istupili i Dejvid Vajt i Pol stjuart, nekadašnji fudbaleri Mančester sitija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija