• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

09:33

Hit! Evropa bruji o čudesnom golu, golman u neverici! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

Hit! Evropa bruji o čudesnom golu, golman u neverici! (VIDEO)

Podeli vest

Golman Lacija Ivan Provendel je u 95. minutu utakmice protiv Atletika iz Madrida otišao u napad kod prekida, postigao gol glavom i izazvao euforiju spasivši svoj tim poraza (1:1).

Slave igrači i navijači Lacija svog čuvara mreže, a nema sumnje da Ivan Provendel do kraja života neće zaboraviti najsjajniji momenat karijere.

Foto: Tanjug

 

 

Nisam imao pojma šta mi govori trener Sari. Osećala se velika tenzija na terenu, video sam da je ostalo 30 sekundi do kraja i otišao sam napred. Luis Alberto je krenuo na drugu stativu, tako da sam se uputio samo u prazan prostor. Još ne shvatam najbolje šta sam učinio, u fudbalu se sve dešava brzo“, rekao je u neverici Provendel posle utakmice.

 

Vodeći gol postigao je mladi španski fudbaler Pablo Barios. Dvadesetogodišnjak je pogodio u 29. minutu, na asistenciju Moline, ali mu je šou ukrao fantastični Provendel. 

Interesantno, italijanski čuvar mreže je već jednom postigao gol u 95. minutu na identičan način. Naime, on je 7. februara 2020. godine, branio u Seriji B za Juve Stabiju protiv Askolija. Rival je vodio 2:1, a Provendel je u poslednjem minutu otišao u napad kod prekida i pogodio za izjednačenje. 

Postavlja se pitanje da li je Ivan promašio poziciju ili je nestvarno polivalentan igrač, ali nema sumnje da će mu noć za nama zauvek biti u sećanju. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija