• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2023

07:45

Huliganski pir u Nemačkoj! Tuča, opšti haos na tribinama (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Huliganski pir u Nemačkoj! Tuča, opšti haos na tribinama (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Šalkea napravili su haos na trbinama posle utakmice i poraza protiv Sent Paulija (3:1).

Tuče navijača na tribinama možemo da vidimo i u Nemačkoj, ne samo u Srbiji. Veliki neredi izbili su na meču nemačke "Cvajte" između Sent Paulija i Šalkea. 

Navijači Šalkea su napravili haos na kraju utakmice pošto je njihov tim izubio sa 3:1. Bio je to četvrti poraz u sedam kola od starta prvenstva, pa je jasno zašto su navijači ljuti, a bes su iskalili na pristalicama domaćeg tima.

Kada je sudija odsvirao kraj utakmice, usledio je stampedo navijača Šalkea. Preskočili su ogradu i upali na deo tribina gde su bili navijači Sent Paulija. Došlo je do opšteg haosa, tuče, nije se znalo ko koga bije, a intervenisali su redari i policija.

 

 

Standings provided by Sofascore

Portparol Sent Paulija je rekao da su u sukobima povređena četiri redara, a da je uhapšeno nekoliko navijača Šalkea.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija