• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2023

00:04

Salcburg za Pavlovića traži 20.000.000 evra! Evo ko se već javio

profimedia

Fudbal

Salcburg za Pavlovića traži 20.000.000 evra! Evo ko se već javio

Podeli vest

Srpski fudbaler ponovo na ceni, Italijani počeli uveliko da se raspituju.

Odlične partije Strahinje Pavlovića (22) u dresu Salcbura nisu mogle da prođu nezapaženo! Naš reprezentativac je napravio pravi potez kada je odlučio da obuče dres austrijskog tima, pa su već sada počeli klubovi iz Serije A da se interesuju za njegove usluge!

Popularni "bikovi" odredili su i cenu za mladog štopera, a ona iznosi ravno 20 miliona evra. S obzirom da su ga leta prošle godine kupili za "samo" sedam miliona od Monaka, jasno je koliko veruju u njega i ne žele tako lako da ga se odreknu.

Među prvima koji se javio na adresu Salcburga je, ni manje-ni više nego Lacio, tvrdi ugledna "Gazeta delo sport". I to nije sve, navodno su u igri još i Juventus i Napoli, jer im je neophodno pojačanje u poslednjoj liniji.

Foto: Reuters

 

Zanimljivo, Rimljani su pre četiri godine mogli da kupe snažnog defanzivca od Partizana za tek 5,5 miliona. Ipak, odustali su od tog transfera u poslednji čas, uz objašnjenje da popularni Kalaba ima srčanih problema, zbog čega nije prošao ni lekarske preglede.

Sada su se u Laciju očigledno predomislili, a italijanski "Il Tempo" kontaktirao je čak i doktora Pulčinija. Upravo on te 2019. nije hteo da potpiše zdravstveni karton srpskom asu, kako bi se ozvaničio njegov odlazak u tabor "nebeskoplavih".

- U tom momentu Pavlović nije bio fizički spreman, imao je neke anomalije koje su mi izazivale ozbiljne sumnje i zato nisam mogao da mu dam dozvolu da igra. On je odličan fudbaler, ali u tom periodu je bila takva situacija, smatrao sam da bi mogao da ima ozbiljne posledice po zdravlje. Možda je sada rešio sve te probleme - objasnio je doktor Pulčini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija