• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2023

23:03

Magija Lazara Samardžića! Srpski reprezentativac postigao spektakularan gol (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Magija Lazara Samardžića! Srpski reprezentativac postigao spektakularan gol (VIDEO)

Podeli vest

U slalomu je vezista Udinezea izbacio petoricu fudbalera Napolija.

Uspeo je aktuelni italijanski šampion da se trgne nakon užasnog starta sezone i da na svom terenu savlada Udineze u okviru 6. kola Serije A - 4:1. Ipak, slavu pobedničkom timu u 81. minutu ukrao je srpski reprezentativac Lazar Samardžić, koji je nakon nekoliko spektakularnih driblinga postigao novi gol.

Samardžić je na sredini terena dobio loptu od saigrača, a onda promešao kompletnu odbranu Napolija. Petorica fudbalera pala su pod naletom našeg asa, koji je nakon duplog pasa sa Isakom Saksesom, matirao Aleksa Mereta, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz na stadionu "Dijego Armando Maradona". 

 

 

Nažalost, na drugoj strani je nakon višemesečne "pauze" ponovo proradio Hviča Kvarachelija. Gruzijski fudbaler postigao je gol i upisao asistenciju u finišu meča, a pored njega mrežu Udinezea tresli su još Pjotr Zjelinski, Viktor Osimen i Đovani Simeone. 

Još jedan velikan je večeras prekinuo seriju slabih rezultata - Lacio. "Nebeskoplavi" su na svom terenu savladali Torino sa 2:0, ali uz još jednu slabu predstavu izabranika Mauricija Sarija. 

Zaslužili su "bikovi" više od poraza u Rimu budući da su posebno u prvom poluvremenu, bili bolji. Ipak, svoje šanse nisu iskoristili, što su u nastavku znali da kazne Matijas Vecino i Matija Zakanja za tek drugi trijumf Lacija ove sezone u Seriji A. 

S druge strane, prvi poraz doživeo je Inter. Četa Simonea Inzagija pala je posle preokreta u duelu protiv Sasuola - 2:1 (0:1). 

Foto: Tanjug/AP

 

Poveli su "nero-azuri" pogotkom Denzela Damfrisa u finišu prvog poluvremena, ali to nije bilo dovoljno za slavlje na "Meaci". Sasuolo je u nastavku zaigrao mnogo angažovanije i do preokreta došao za samo 18 minuta, preko Bajramija i Dominika Berardija. 

Bio je to drugi veliki skalp za sastav iz Ređo Emilije u kratkom roku, budući da su za vikend savladali i Juventus na svom terenu. 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija