• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2023

08:50

Opšti haos u BiH zbog dolaska Sava Miloševića! Oglasio se legendarni fudbaler: Bruka šta su uradili legendi...

Starsportphoto

Fudbal

Opšti haos u BiH zbog dolaska Sava Miloševića! Oglasio se legendarni fudbaler: Bruka šta su uradili legendi...

Podeli vest

Halihodžić se oglasio i demantovao reči predsednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Situacija u bosanskohercegovačkom fudbalu nije sjajna, jasno je to svima, poslednja potvrda bio je otkaz selektoru Mehu Kodru nakon samo dve utakmice. Novi selektor reprezentacije je slavni srpski napadač Savo Milošević, ali ni njegov dolazak nije mogao da prođe bez bure. 

Bili su čelnici Sveza pod "pritiskom" zbog odnosa prema Kodri. Legendarni fudbaler drugi put je u najkraćem mogućem roku "popio" otkaz, a razloge za to je tokom promocije Sava Miloševića otkrio predsednik FS Bosne i Hercegovine - Vico Zeljković. 

Zeljković je otkrio kako je otkazu Meha Kodra "kumovao" Vahid Halilhodžić koji je, uzgred, bio prvi izbor za novog selektora. Izazvalo je to burne reakcije u Bosni i Hercegovini, a samo nekoliko sati kasnije oglasio se i Halilhodžić. 

- Sramota je što su uradili takvom čoveku i legendi kao što je Meho Kodro. Smenjen je nakon samo dve utakmice. Ovo je sramota za celi savez i Fudbalski savez BiH! Kontaktirali su me i dogovorili smo tu kafu ili sastanak, kako god hoćete. Ja sam želeo samo da razgovaram ili da dam neki savet, ali ni u jednom trenutku nije postojala dilema hoću li ja biti selektor. Bio je dogovor za tu kafu, ali su znali od starta da nema šansi da ja budem selektor - rekao je Halilhodžić za "Klix.ba". 

Halihodžić je, nakon rastanka sa Marokom nekoliko meseci uoči Mundijala u Kataru, slobodan u izboru nove sredine. Ipak, deluje da bez obzira na to nema nameru da se vraća u BiH fudbal. Sada je jasno i zašto...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija