• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

22:22

Tadić pobesneo nakon ubedljive pobede njegovog tima

profimedia

Fudbal

Tadić pobesneo nakon ubedljive pobede njegovog tima

Podeli vest

Fenerbahče je ubedljivo pobedio RIze u domaćem šampionatu sa 5:0, a naš Dušan Tadić je bio strelac i kapiten, ipak nije bio zadovoljan kapiten reprezentacije Srbije.

Iskusni ofanzivac i pored ubedljivog trijumfa nije bio zadovoljan kako su arbitri sudili meč, a osvrnuo se i na ranija kola

- Neke stvari se dešavaju iz utakmice u utakmicu, ne bih da iznosim neki moj sud o svemu tome, jer ću biti kažnjen. Ali, trebalo da se priča o takvim stvarima, moraju i one da se analiziraju. Mi se koncentrišemo na naš posao, samo što takve stvari umeju da izbace iz takta. Koliko god želeo da se fokusiram samo na igru, ne mogu sve to da ignorišem. I sudije bi trebalo da se pogledaju u ogledalo - počeo je Tadić.

Fenerbahče se nalazi na prvoj poziciji domaćeg prvenstva sa svim pobedama, a Tadič ističe da ekipa stalno mora da napreduje.

- Ostvarili smo važnu pobedu i odigrali dobar meč, u našem stilu. Fenerbahčeu je to potrebno. Ako postignemo gol, idemo po drugi. Kada damo drugi, krećemo po treći. Uvek idemo napred. Statistika govori da smo igrali dobro, samo, moramo da budemo perfekcionisti, da uvek gledamo šta možemo da popravimo. Biće ovo duga i velika trka između nas, Galatasaraja, Bešiktaša i Trabzona. Zato moramo stalno da se unapređujemo, da bismo osvojili titulu - dodao je srpski reprezentativac.

Potom je imao važnu poruku za mlađe saigrače.

- Mladi fudbaleri moraju da shvate da mora da postoji kombinacija talenta i napornog rada. U isto vreme mi težimo da predstavimo naš stil igre na terenu i to je ono što pravi razliku. Svi ovde znaju šta moraju da rade za tim, jer igramo za veliki klub. Idemo po pobedu na svakoj utakmici, tako će biti i ubuduće - zaključio je Dušan Tadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15