• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

20:42

Džabe Ronaldova "štikla", Al Nasr u 92. minutu ostao bez pobede

EPA Images

Fudbal

Džabe Ronaldova "štikla", Al Nasr u 92. minutu ostao bez pobede

Podeli vest

Fudbaleri Al Nasra odigrali su na svom terenu nerešeno 2:2 sa ekipom Abhe u 9. kolu saudijskog šampionata i to pošto su gosti u 92. minutu stigli do velikog boda.

Prva zvezda ekipe iz Rijada, Portugalac Kristijano Ronaldo ni ovog puta nije uspeo da zatrese mrežu, ali je bez sumnje izveo najbolji potez utakmice i njime inicirao akciju iz koje je njegov tim poveo.

Domaćini su već nakon pola sata igre vodili 2:0 i činilo se da će u nastavku pregaziti ekipu Abhe, ali je usledio šokantan nastavak. Izabranici Luisa Kastra otvorili su fantastično meč i poveli već u trećem minutu kada je Ronaldo "štiklom" proigrao Marcela Brozovića u kaznenom prostoru, a ovaj prosledio loptu do Otavija koji lako pogađa mrežu gostiju.

 

 

Prednost je duplirao Talisko u 28. minutu i radosta navijača. Ipak, slavlje domaćih nije dugo potrajalo, jer je već u 36. minutu Bguir prepolovio prednost sa penala. 

U drugom poluvremenu pokušavali su Ronaldo i Mane, Brozović opsedali su gol i pokušali da overe trijumf svoje ekipe, ali bezuspešno, pa su u poslednjim sekundama meča žestoko kažnjeni. Igrao se drugi minut sudijske nadoknade, kada je Toko Ekambi pogodio i doneo svom timu vredan bod. 

Al Nasru je ovo prvi remi posle šest vezanih pobeda u saudijskom prvenstvu, pa su sada treći na tabeli sa 19 bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija