• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2023

14:37

Megvajer: Neću ceo život da sedim u Mančesteru, pobeđujemo kad sam ja na terenu

EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbal

Megvajer: Neću ceo život da sedim u Mančesteru, pobeđujemo kad sam ja na terenu

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda i engleski reprezentativac Hari Megvajer izjavio je danas da je spreman da napusti klub sa Old traforda ako uskoro ne dobije status prvotimca u redovima "crvenih đavola", prenose britanski mediji.

Megvajer je ove sezone bio starter na samo dve utakmice. Mančester junajted je u letnjem prelaznom roku pokušao da proda engleskog reprezentativca, ali je Megvajer odbio da pređe u Vest Hem.

- Ne mogu da budem srećan kada toliko vremena provodim na klupi, a tako malo na terenu. Procenat pobeda tima kada sam ja na terenu je ogroman, verujem da zaslužujem da budem starter. Naravno, trener je taj koji odlučuje, posle međunarodne pauze vratiću se u klub i videću kakav ću status imati - rekao je Magvajer.

Foto: Tanjug/AP

 

 

On je najavio da bi mogao da napusti Mančester junajted.

- Neću da sedim ovde ceo život i da igram jednom mesečno. Ako se to nastavi, siguran sam da ću morati da popričam sa klubom. Verujem u svoje sposobnosti i sve što sam uradio u karijeri. Nemam vreme koje zaslužujem u klubu, to je više nego jasno. Bilo je teško, ali želim da igram. Želim da budem važan deo kluba. Trenutno ne igram ni blizu koliko bih voleo, ali moram da se pobrinem da iskoristim svaku šansu koja mi se ponudi - zaključio je Megvajer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija