• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

13:20

Smeje mu se ceo svet! Fudbaler Totenhema hit na internetu (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Smeje mu se ceo svet! Fudbaler Totenhema hit na internetu (VIDEO)

Podeli vest

Kad neće, onda neće. Fudbaler Totenhema Džejms Medison odigrao je sinoć tek petu utakmicu za reprezentaciju Engleske i logično bi bilo da se raduje tome, ali teško je reći da se danas oseća lepo jer mu se ceo svet smeje.


Vezista se prvo "proslavio" pre početka utakmice kad, valjda od treme, nije mogao da pogodi s koje strane flašice bi trebalo da popije vodu. Zvuči nestvarno, ali kamera je sve zabeležila.

 

 

 


Da li je još bio pod utiskom ovog promašaja ili su mu se osim ruku i noge svezale od treme, tek momak rođen u Koventriju izborio se još jednim potezom da se nađe među najsmešnije fudbalske klipove.


Njegov prodor sa leve strane, pa ulazak "unutra" ka šesnaestercu, trebalo je da rezultira opasnim šutem na gol Australijanaca. Trebalo je, ali je udarac Medisona predstavljao veću opasnost po publiku iz najviših redova stadiona "Vembli" u Londonu.


Pogledajte.

 

 

 

 

Egnleska je, inaće, savladala Australiju rezultatom 1:0. Jedini gol postigao je Votkins u 57. minutu na asistenciju Griliša. Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek nije ulazio u igru. 

Ostrvljane za tri dana  takođe na Vembliju čeka derbi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Italije, koju ovih dana drma strašan skandal, dok će "kenguri" istog dana odigrati još jedan prijateljski meč i to protiv Novog Zelanda na stadionu Brentforda u Engleskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija