• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2023

00:04

Pavlović jasan: Protiv Crnogoraca sa 300 posto!

Starsportphoto

Fudbal

Pavlović jasan: Protiv Crnogoraca sa 300 posto!

Podeli vest

Moramo da se okrenemo Crnoj Gori, to je najvažnije sada, rekao je Pavlović.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras od Mađarske u Budimpešti 2:1 (2:1) u utakmici G grupe kvalifikacija za EURO 2024. Mađarska je ovom pobedom skoro izvesno obezbedila prvo mesto i plasman na finalni turnir, a Srbiji preostaje "teži put" u predstojećim duelima sa Crnom Gorom i Bugarskom u borbi za drugo mesto. Strelac jednog gola u taboru "orlova" bio je Strahinja Pavlović. 

- Dobro smo otvorili utakmicu u novoj formaciji, izgledalo je kako treba, ali smo primili katastrofalne golove. Odigrali smo dobru utakmicu, držali loptu, stvarali šanse, na kraju je falilo malo sreće. Mađari su iskoristili sve, borili se i zaslužili pobedu na kraju - rekao je Pavlović. 

Mađari su u finišu utakmice čuvali rezultat, svestan je toga Strahinja Pavlović, ali stameni štoper ističe da je bitno okrenuti se utakmici protiv Crne Gore i dati 300 posto u utorak na "Marakani". 

- Videlo se da su čuvali rezultat, vratili su se u blok. Njima ovaj rezultat odgovara. Imali smo svoje prilike, ali nismo uspeli da ih iskoristimo. Posle drugog gola Mađara bio sam šokiran... Nije mi bilo realno da smo tako brzo primili gol. Imali su jednu prečku, jedan šut pored gola, imali su i oni svoje šanse, ali moramo da se okrenemo Crnoj Gori, to je najvažnija utakmica, nema priče - moramo da dobijemo. Profesionalci smo, moramo da zaboravimo ovo i damo 300 posto u utorak - rekao je srpski reprezentativac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija