• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2023

20:48

Galatasaraj namučio Bajern, ali tri boda idu u Minhen! Srbi se nisu dobro proveli u Milanu!

Tanjug/AP

Fudbal

Galatasaraj namučio Bajern, ali tri boda idu u Minhen! Srbi se nisu dobro proveli u Milanu!

Podeli vest

Odigrana su dva meča grupne faze Lige šampiona u terminu od 18.45.

Fantastičan šou publici su priredili Galatasaraj i Bajern iz Minhena u meču grupe A . Na meču su pala čak četiri gola, a minhenski tim je slavio u gostima sa 3:1.  Ipak, domaćini su danas ostavili srce na terenu i ravnopravno su parirali slavnom rivalu.

Kingsli Koman je doneo prednost gostujućem timu u osmom minutu, a Mauro Ikardi je prelepom panenkom sa bele tačke matirao Ulriha 30. minutu i s tim rezulatom su timovi otišli na pauzu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Početkom drugog poluvremena, Galatasaraj je bio taj koji nameće ritam. Konstantno su napadali, tražili su svoju šansu da povedu. Uspeli su to da neutrališu protivnički igači, a potom su ih kaznili za to.

Bavarci su za šest minuta dva puta zatresli mrežu klub iz Istanbula i tako stigli do treće pobede u isto toliko mečeva u Ligi šampiona. Prvo je precizan bio Kejn u 73. minutu, da bi onda pogodio i Musijala upravo na asistenciju Kejna u 79. minutu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Do kraja meča oba tima su imali svoje šanse, ipak golova ništa nije bilo, a Bajern je tako ostao na čelnoj poziciji sa devet poena. Galatasaraj  ima četiri i drugi je, Kopenhagen ima jedan bod bod, a Mančester junajted je na nuli, međutim to će da se promeni posle njihovog večerašnjeg susreta (21.00).

Standings provided by Sofascore

Fudbaleri Intera su na domaćem terenu pobedili Salcburg sa 2:1 u sklopu meča grupe D.

Nero-azuri su do prednosti došli već u 19. minutu kada je pogodio Aleksi Sančez posle asistencije Fratesija. Izjednačenje je gostujućem timu doneo Glokuh golom u 57. minutu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Ipak, nisu se igrači austrijskog tima mnogo radovali, pošto je novu prednost Interu doneo Hakan Čalhaoglu sa penala u 64. minutu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Na ovom meču su igrala dva reperezentativca Srbije koji nastupaju za Salcburg. Strahinja Pavlović je odigrao ceo meč, dok je Petar Ratkov dobio priliku od 71. minutu. Aleksa Terzić zbog povrede nije mogao da pomogne austrijskom timu.

Inter je prvi na tabeli sa sedam bodova, Sosijed ima četiri, a Salcburg tri, dok je Benfika bez bodova. Videćemo šta će se večeras desiti na meču Benfike i Sosijedada.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija